Jäll and Tofta | Rocky het 4-in-1 meubel

Kijk daar houden we van: kindermeubeltjes op de groei, want een kindje is al duur genoeg. Jäll and Tofta hebben dat goed begrepen en komen met een ideaal design: het Rocky kindermeubel. Een 4-in-1 bedje dat door zijn vernuftige design om te toveren is van wieg met schommelstoel, naar ledikant, naar half-open-bed, naar junior bed. Wow

De Rocky is een op het oog eenvoudig design. Recht-toe-recht-aan zonder opsmuk of lieve details. Nee de Rocky is stevig, industrieel en zonder zichtbare details. Inderdaad zonder ZICHTBARE details. Want eenmaal beter bekeken, zal de Rocky meteen je hart stelen. Dit bedje hoef je namelijk na aanschaf nooit meer weg te doen. Hoe?

In eerste instantie is de Rocky een wiegje voor de allerkleinsten. Door de ronde uiteinden ontstaat een mogelijkheid om de wieg zachtjes te laten wiegen. Ideaal om je kleintje zo in slaap te bewegen. Maar let op: de Rocky is niet alleen een wiegje. Naast de wieg is er plaats voor papa of mama om te zitten. Ideaal tijdens de nachtelijke borstvoedingsessies, zo hoef je je kleintje niet ver van zijn of haar bedje te verplaatsen. Daarnaast kun je na het voeden of tijdens een huiluurtje dicht bij je kindje zijn, terwijl het toch in het eigen bedje ligt. Je kan nu zelf de wieg laten bewegen.

Rocky 4-in-1 kindermeubel, jall & Tofta, kinderbed, wieg, schommelstoel

Eenmaal het wiegje ontgroeit … dan hoeft de Rocky niet plaats te maken voor een groter ledikant. De Rocky draai je gewoon om en je plaatst het meegeleverde bovenstuk op elkaar. Zo ontstaat een ledikant inclusief zijkanten zodat je kindje veilig kan slapen en … …. groeien.

Rocky 4-in-1 kinderbed, kindermeubel, Jall & Tofta

Als snel is fase drie aan de beurt: het slapen in een half open junior bedje. Weer draaien we het bedje om. Door nu de tussenwand uit het wieg gedeelte te halen ontstaat een junior bed met een half open opstaande rand. Zo kan je kindje veilig leren hoe het in en uit zijn bedje moet komen, zonder er tijdens het slapen uit te vallen.

Rocky 4-in-1 kindermeubel, jall & Tofta, kinderbed, wieg, schommelstoel

 

En aanbeland bij fase 4: het slapen in een open bed – dan draaien we de Rocky weer om en laten het opzetstuk weg. Hierdoor heb je een open junior bed inclusief kruiphut.

Rocky 4-in-1 kindermeubel, jall & Tofta, kinderbed, wieg, schommelstoel

Welterusten!!

Rocky 4-in-1 kindermeubel | Jäll & Tofta | helemaal compleet €1700,- de Rocky is echter ook zonder opzetstuk of kussens verkrijgbaar | onder andere verkrijgbaar bij Buisjes en Beugels 

 

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: