Janey Kidswear | zonnige zomercollectie

Snorren zijn ‘it’. Je ziet ze overal terug. Niet alleen op hippe kettingen, oorbellen, ringen en tassen, maar ook op pyjama’s, truien en shirtjes. Blij werden we dan ook van de zomercollectie van Janey-Kidswear. Naast dat je van hun zomercollectie helemaal vrolijk wordt, hebben ze ook een super leuke collectie shirtjes met applicaties … waaronder een aantal verschillende snorren! Yess.

Twee maal per jaar komt Janey Kidswear met een leuke collectie voor meisjes. Het zijn vrolijke ontwerpen die gemakkelijk te combineren zijn. Ideale ontwerpen om mee te mix and matchen. Deze zomer staat bol van de knalkleuren. Shirtjes met hippe en vrolijke applicaties en zomerse rokjes en jurkjes die van elk meisje eenhippe meid maken.

De leren rokjes gemaakt van allemaal verschillende stukjes zijn een geweldige aanvulling op elke garderobe. Of je nu een stoere, romantische of hippe meid bent. Dit rokje kun je eindeloos op je eigen unieke manier stylen en combineren.

janey Kidswear zomercollectie

Helemaal verliefd zijn we op de snorren-shirtjes. Deze zijn eigenlijk voor de jongens, maar op de redactie zijn we het er unaniem over eens dat ze prima unisex verantwoord zijn. Want wie wil er nu niet zo’n stoer Chaplin shirt met snor, bril en hoge hoed? Wij wel in ieder geval.

De collectie van Janey Kidswear wordt gemaakt door Jane. Ze ontwerpt en realiseert sinds 2008 de collecties van Janey Kidswear.

Janey Kidswear | 86 t/m 152 | Prijzen variëren van €22,50 voor een shirt tot €60,- voor een setje | kijk voor meer informatie op Janey Kidswear 

Tot en met 30 mei biedt Janey Kidswear 10% korting op het Chaplin-shirt en het Koraal Bruidspaar-shirt via Haves4Kidz 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: