Janod | Ik ga op vakantie en neem mee … een puzzelkoffer

Puzzelen is van alle leeftijden. Jong geleerd, lijkt oud gedaan, maar puzzelen zorgt bij heel veel mensen voor urenlang ontspannend plezier. Maar een puzzel meenemen is niet altijd gemakkelijk. Janod heeft een oplossing voor openvallende dozen en kwijtrakende stukjes: een puzzelkoffer

De puzzels van Janod zijn allemaal voorzien van prachtige fantasierijke tekeningen in prachtige sprookjesachtige kleuren. Een geweldig cadeau dat zorgt voor urenlang speel en puzzel-plezier. Of je nu kiest voor een romantische afbeelding van prinsessen aan de thee of liever een puzzel maakt van een stoere piraat, alles is mogelijk.

janod, puzzelkoffer, littleone, webshop, puzzelen

Met de puzzelkoffer wordt het nu helemaal leuk om samen een puzzel te maken. Je neemt de puzzelkoffer zonder problemen mee tijdens een logeerpartijtje bij opa en oma of tijdens een reis met trein, vliegtuig of auto. Doordat je het koffertje gemakkelijk kunt sluiten voorkom je verlies van stukjes en neem je het gemakkelijk mee in je bagage zonder dat de doos opengaat. Daarnaast zit ere en handig hengsel op de doos en kun je het als koffertje dragen.

janod, puzzelkoffer, littleone, webshop, puzzelen

Welke afbeelding je kiest is helemaal aan jezelf en daarnaast heb je ook keuze in het aantal stukjes. Kies je voor de alfabet-puzzel van 27 stukjes die je gemakkelijk en speels de letters leert. Ga je liever voor een grotere puzzel van 24, 36, 54 of zelfs 100 stukjes? Puzzelen bij Janod is van alle leeftijden!

janod, puzzelkoffer, littleone, webshop, puzzelen

Wij kiezen voor de prachtige puzzel: prinses geheim. Op deze romantische tekening zie je zoveel verschillende dingen gebeuren dat je er tijdens het puzzelen naar blijft kijken.

Janod | puzzelkoffer | 24 t/m 100 stukjes | vanaf 2 jaar | prijzen vanaf €18,95 | verkrijgbaar via LittleOne 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: