Janod | Treintjes, een hele wereld vol treintjes

Voor kleine kindjes is het ideaal speelgoed: houten treinrails met treintjes. Doordat veel rails op elkaar passen, kun je oneindig uitbreiden. Janod heeft de prachtige serie Story Express inclusief poppetjes, huisjes en andere toebehoren om zo een heel treindorp te bouwen. Laat jij je treintje door het Wilde Westen rijden of kies je voor een echte City?

Fantasie de vrije loop laten, dat kan prima met het prachtige speelgoed van Janod. Niet alleen hun puzzels, de houten auto’s, maar ook de poppenhuisjes en loopfietsjes staan voor urenlang speelplezier.

Janod, Story express, houten treinrails, littleone

Verliefd op houten speelgoed, vielen we dan ook als een blok voor de houten treinrails van Janod. Heerlijk omdat de rails oneindig uit te breiden is waardoor een geweldig parcours ontstaat. Treintjes rijden af en aan over bruggen, viaducten en rotondes, langs prachtige kerken en huisjes. Met de houten boompjes, poppetjes en dieren bouw je in een handomdraai je eigen ‘houten wereld’.  Iedere dag weer anders, met andere avonturen.

Janod, Story express, houten treinrails, littleone

Janod | Story Express + Rails | prijzen varieren van €24,95 tot €69,95 | verkrijgbaar bij oa LittleOne

Op zoek naar Sinterklaascadeautjes? In de maand november krijg je in de webshop van LittleOne bij aankoop van €70,- een kassakorting van €10,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: