Traditionele teddyberen by Merrythought

Teddyberen komen uit Engeland. Tenminste dat vind ik. Met Winnie the Pooh, Rupert Bear en Paddington Bear hebben ze een onnavolgbare rij bekende beren afgeleverd. Super lief, zacht, schattig en ondeugend. Niet zo gek dat de traditionele teddyberen van Merrythought als sinds 1930 kindjes voorzien van warme knuffels.

merrythoughts-love4kidz-teddybeer-traditioneel

Met het teruggrijpen op het verleden, zie; retro en vintage. Is het niet zo gek dat de teddyberen van Merrythought helemaal hip zijn. Deze beren horen nu eenmaal in een kinderbedje te zitten, wachten tot hij geknuffeld wordt. Ze zijn typisch Engels. Voorzien van een grote satijnen lint en een scruffy voorkomen. Deze beren zijn duidelijk nog niet door de Amerikaanse ‘alles-moet-perfect-gekapt-zijn’ hype bevangen. Hun haartjes zijn net niet helemaal netjes zodat het lijkt alsof er iemand iets te enthousiast heeft staan knippen. Maar juist dit maakt ze zo ontzettend adorable.

merrythoughts-love4kidz-teddybeer-traditioneel

Merrythought werd opgericht in 1930 en is nu nog de enige Beren werkplaats in Engeland. Iets om te koesteren, want zeg nou zelf wie wil er geen Chester, Windsor of Shrewsbury onder de kerstboom vinden.

Merrythought | Teddyberen | prijzen vanaf €69,95

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: