Jetpaq | Een grapje verstopt

Alleen de namen van de ontwerpen van Jetpaq zetten je al aan tot nadenken. ‘Loop naar de maan’ ‘Galaxy’ of ‘Noort Dark’ zijn slechts twee voorbeelden van deze creatieve, draagbare, maar vooral fantasierijke collectie.

Jetpaq verbindt aan bijna elk ontwerp een grappig of wetenswaardig weetje. Zo ontwerpen ze de Noort Dark broek niet alleen met heel diepe zakken, zodat elke avonturier zijn schatten mee naar huis kan nemen. De broek is ook voorzien verfspatten zodat eigen gemaakte vlekken niet meer opvallen. Een echte stoere mannen broek. Vandaar dat hij vernoemdt is naar de eerste Nederlander die rond de wereld zeilde: Noort Dark.

jetpaq-love4kidz-wintercollectie

Ook het shirt ‘Loop naar de maan’ is voorzien van een creatief grapje. Naast de grappige illustratie heeft het shirt ook een verborgen vak dat ideaal is om geheime spulletjes te verstoppen.

jetpaq-wintercollectie-love4kidz

Jetpaq is echter niet alleen een label met een knipoog. Hoewel in veel ontwerpen een grapje verstopt zit waar je als kind naar op zoek kan gaan, het merk zorgt ook voor draagbare ontwerpen, zachte materialen en een goede kwaliteit.

jetpaq-wintercollectie-love4kidz

Jetpaq | verkrijgbaar in maten 104 t/m 152 | verkrijgbaar via de Jetpaq webshop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: