Joolz | De ideale kinderwagen ontwerp je zelf

Moeite met het vinden van de ideale kinderwagen? Kan je de juiste kleurcombinatie, wielen of bekleding niet vinden? Of wil je juist jouw kinderwagen persoonlijk maken door het toevoegen van een naam of mooie zin? Dan gaat Joolz Tailor je nu heel blij maken.

Nu is het mogelijk om je eigen Joolz Day of Geo samen te stellen met het speciale Joolz Tailor configuratie programma. Zo krijg je precies die kinderwagen die je maar niet kan vinden, gewoon omdat hij te persoonlijk en uniek is. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Zo kies je niet alleen het design, de kleur, de wielen en de accenten. Ook kan je op de veiligheidsbeugel een persoonlijke boodschap laten laseren.

joolz-tailor-geo-day-customize-love4kidz

Welke ouders willen nu niet die ene unieke wagen waarin hun grootste bezit ligt te stralen. Met 120 kleurcombinaties en 20 verschillende leatherette details kan het niet anders dan dat jullie favoriete combinatie er tussen zit. Eenmaal een basis kinderwagen gekozen? Dan heb je nu nog 15 letters om jullie persoonlijke boodschap te laten laseren op de veiligheidsbeugel.

De Tailor collectie wordt geleverd inclusief verzorgingstas en slaapzak.

Joolz Tailor collectie | Day en Geo | prijzen vanaf €1299,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

2 Responses to "Joolz | De ideale kinderwagen ontwerp je zelf"

  1. Judith says:

    Lijkt me ideaal om zelf alles te kiezen! Het blijft een prachtige wagen 🙂
    Judith onlangs geplaatst…Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop juliMy Profile

  2. Elisabeth says:

    Ja zo’n unieke wagen is wel leuk. Als ik aan het wandelen ben kom ik heel vaak dezelfde tegen, wij hebben de bugaboo cameleon. Heel hanidg, maar bijna iedereen heeft m dus 🙂
    Elisabeth onlangs geplaatst…Waarom ik War Child steunMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: