Jow Junior | Viva le Postzak

Al sinds ik Koningin Maxima in het bekendste jasje van Jan Taminiau zag lopen, ben ik er verliefd op: de postzakkenstof. Of eigenlijk gaat mijn liefde nog veel verder terug … Sinds mijn zus een heuse mailbag op de kop tikte in een veel te dure winkel wist ik het zeker: I love de postzakkenstof. De Postzak collectie van Jow Junior omarm ik dan ook met meer dan duizend armen!

Jow-Junior-Bassie-Adriaan-9

Er is geen reden voor mijn fascinatie met de postzakkenstof. Ik heb nooit een baantje bij PTT Post gehad of geambieerd. Het is niet de stof die zo lekker aanvoelt. Het zijn ook niet mijn favoriete kleuren. En toch, toch ben ik er door gegrepen. Ooit toen mijn zus thuis kwam met haar mailbag en later toen koningin Maxima ‘gespot’ werd in het geweldige jasje van Jan Taminiau. Het zette niet meteen deze ontwerper op de kaart, ook de postzakkenstof vond zijn weg terug naar de normale burger.

Jow-Junior-Bassie-Adriaan-7Jow-Junior-Bassie-Adriaan-8

Toch had ik tot voor kort nooit een ontwerp met de befaamde stof in mijn bezit. Tot ik nog een keer verliefd werd: op de ontwerpen van Jow Junior. De unieke en kunstzinnige stijl van dit kledingmerk gecombineerd met de  door mij geliefde stof, maakt dat ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn drie kanjers een uniek ontwerp in de kast heb hangen. Op maat gemaakt en helemaal zoals ze zijn: bold, daring and fashionable.

Jow-Junior-Bassie-Adriaan-6

Het kan dan ook niet anders dan dat toen Jupper, Lucas en Simon uit naam van de Couturekrant en Jow Junior de Kerstmanprijs aan Adriaan van Toor (van Bassie en Adriaan) mochten uitreiken, ze dit gehuld deden in deze oh zo leuke opvallende postzakken collectie. Dat ze die avond RTL Boulevard haalden met de uitreiking wijdt ik dan ook stilletjes aan deze geweldige ontwerpen …

Jow-Junior-Bassie-Adriaan     Jow-Junior-Bassie-Adriaan-5  Jow-Junior-Bassie-Adriaan-3

Jow Junior | handmade Dutch fashion | prijzen variëren van €65,- voor een short tot €150,- voor een jurk | maten 98 t/m 152 | Jow Junior Shop

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: