Juggle Angels Gaiters | hippe beenwarmers

Deze winter komt Juggle Angels met een heel nieuw concept: een beenwarmer met een twist. De Gaiters zijn warme beenbeschermers die je om je been vastmaakt om zo je laars, schoen of maillot een andere look te geven. Van binnen zijn ze heerlijk warm, ideaal als je kleine meid met haar zomerschoenen het najaarsweer wil betreden. Jupper mocht de Bear Gaiters testen.

Met de Gaiters van Juggle Angels kun je elke outfit voorzien van een extra touch. Deze kekke beenwarmers doen niet alleen dienst als ‘warmhoudertje’. Ze geven je ook de mogelijkheid om tijdens het gure winterweer je flatjes of gympies te dragen en daarmee meteen een statement neer te zetten. Alle Gaiters zijn namelijk voorzien van opvallende printjes en knopen. Hierdoor vallen je benen zeker op.

Juggle Angels, gaiters, beenwarmer, wintercollectie

Wij mochten de geweldige ‘Bear warmers’ testen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Jupper werd helemaal enthousiast toen ze de geweldige warme Gaiters rond haar benen knoopte.  De bruine beenwarmers maakten van haar toch al hippe leren legging een geweldige eyecatcher. Zo ben je in een handomdraai hip en ready to go.  En to go waren we: een heerlijke shop-sessie stond op het programma, want bij de zachte furry beenwarmers, moeten ook een paar handschoenen en een muts komen. Jupper goes in style.

Juggle Angels, gaiters, beenwarmer, wintercollectie

Omdat onze kleine tester beschikt over heel dunne benen, waren we op de redactie benieuwd of de Gaiters goed zouden blijven zitten. Immers, niets ziet er zo armoedig uit als afgezakte en slobberende beenwarmers. Maar deze angst bleek ongegrond. De Gaiters van Juggle Angels zijn echt voor alle benen geschikt. De lussen die rond de knopen gaat, is namelijk van elastiek. Dat rekt wel mee. Daarnaast is het model van de beenwarmer ideaal. Aan de zijkant loopt de Gaiter in een punt. Hierdoor vallen de beenwarmers mooi rond de wreef van je voet.

Juggle Angels, gaiters, beenwarmer, wintercollectie

Jupper zelf blijft zelfs na een behoorlijke shop-sessie helemaal enthousiast. Haar benen blijven niet alleen heerlijk warm, ook het feit dat je z0 je outfit van ‘lief’ naar ‘stoer’ kunt stylen is een grote hit. Uit enthousiasme begint ze diverse outfits bij elkaar te stylen. Wij vinden vooral de opvallende knopen aan de voorzijde van de beenwarmers van Juggle Angels helemaal leuk. En natuurlijk dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel leuke printjes.

Juggle Angels | Gaiters | maten S (2 tot 6 jaar), M (7 tot 10 jaar) en L (11 tot 99 jaar) | €33,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

8 Responses to "Juggle Angels Gaiters | hippe beenwarmers"

 1. sophie says:

  ik zie mn dochter en ik al helemaal samen over straat lopen …….LOVE IT!!! <3

 2. Jacques Leliveld says:

  .. lekker hoor.. voor dochter en kleindochter, denk ik.
  .. of voor Oma en kleindochter.. als ze komt logeren.

  Ben benieuwd

 3. Sabrina de Wit says:

  Nou dit is de oplossing. Ik heb 1 dochter en twee zonen. En de jongens zijn niet zo van de kleding, en daarom heb ik al mijn pijlen op mijn dochter gericht. Ze is 10 jaar en weet nu al dat ze als ze groot is naar het AMFI (modevakopleiding) wil. Nu wonen wij in het buitengebied en door de wind is het bij ons altijd net iets kouder dan in het dorp. Ook is het de bedoeling binnenkort om haar naar school te leren fietsen (dik 5 kilometer). Hoe mooi zou dat zijn dat moeder en dochter heel modieus van een boerenerf af komen fietsen.

 4. Rianne says:

  Zo moeder zo dochter, wat zou dat leuk zijn!

 5. Linda de Bode says:

  Mama van 3 dochters deelt graag mee voor grijze beenwarmers, lekker op de fiets

 6. Lizet Van Gestel says:

  Wat een leuk idee om zo je look te veranderen en wat een keuze in de webshop!
  Mijn dochter is nu echt een kleine mini-me en wil (nu nog wel 😉 ) hetzelfde aan/doen als haar mama.

 7. Johanna says:

  Wat een superstoere, leuke en handige beenwarmers, daar lopen moeder en dochter maar wat graag samen mee rond!!

 8. annemieke says:

  wauw! wat super stoer! lijkt me waanzinnig om te winnen! maar ga ze anders zeker weten kopen.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: