Jumina | Een Noors sprookje

   Dat ze in Scandinavie een keur aan geweldige kledingmerken hebben, daar waren we al achter. Maar na de kennismaking met het Noorse merk Jumina zijn we overtuigd van de mystiek die in het hoge noorden in de lucht moet hangen. Een Noors sprookje vol mysterieuze ontwerpen.

De collecties van Jumina worden ontworpen met focus op detail. Niet alleen details die je kunt zien, maar ook details die je kunt voelen. De stoffen die Jumina gebruikt zijn zo vervaardigd dat ze onwijs zacht aanvoelen. Door gebruik te maken van oude ambachtelijke technieken is elk item handgemaakt en dus uniek.

Jumina kinderkledingJumina kinderkleding

De prachtige diepe kleuren doen je verlangen naar Victoriaanse tijden of zoals Jumina zelf zegt: een Noors sprookje. Mysterieus en voorzien van heel veel elfachtige details. Prachtige jurken met grappig polka-dot effect zijn er in diverse contrasterende kleuren. Maar zoals het een sprookje betaamt, wordt het nergens schreeuwerig. De kleuren zijn ingetogen en chic.

Jumina kinderkledingJumina kinderkleding

De Jumina collectie zorgt ervoor dat je kindje opvalt tussen het ‘aardse’ publiek. Mensen om haar heen zullen zich na afloop stilletjes afvragen wie die prinses was op het feest.

Kijk voor meer informatie op Jumina 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: