KamKam Protection Project voor de kinderkamer

KamKam Protection Project is gebaseerd op ‘veiligheid voor onze kinderen’. Voorkomen dat ze zich bezeren door ze te beschermen. KamKam ontwikkelde met haar Protection Project een serie kindermeubelen waarin dit ‘beschermen’ tot op het hoogste niveau is doorgevoerd. Design, Kunst en Kinderen komen elkaar tegen in het KamKam Protection Project.

Het Koreaanse KamKam heeft als doel de Koreaanse tradities door te voeren in het dagelijkse leven om zo het publiek te laten zien hoe mooi tradities zijn. Met het KamKam Protection Project ontwerpen ze meubelen voor kinderen die niet alleen handig zijn om te gebruiken, maar die kids heel veel plezier geven en daarnaast zorgen voor veiligheid. De ontwerpen zijn zo mooi, eenvoudig en esthetisch dat ze in elke kinderkamer een echte blikvanger zullen zijn.

KamKam, kindermeubels, kunst, kinderkamer, protection project

KamKam laat zien dat design en kinderen prima samengaan. ‘Protection’ (beschermen), door deze naam aan het project te geven laat het designbureau zien dat ze zorg dragen voor hun gebruikers. Dat ze met deze ontwerpen volkomen veilig zijn, zowel lichamelijk als emotioneel. Met alle meubeltjes is zorgeloos te spelen. Materiaal en vorm spelen hier een heel grote rol. Hout, papier en vilt zijn belangrijke materialen en ronde vormen een veilig uitgangspunt.

KamKam, kindermeubels, kunst, kinderkamer, protection project

Wij zijn  verliefd op de eenvoudige, vernieuwende vormen van de ontwerpen en hebben het trein-fietsje hoog op ons verlanglijstje staan.

KamKam, kindermeubels, kunst, kinderkamer, protection project

KamKam | Protection Project | Photography: Arumjigi Culture Keepers Foundation

KamKam, kindermeubels, kunst, kinderkamer, protection projectKamKam, kindermeubels, kunst, kinderkamer, protection project

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: