Kamperen met de PLAYMOBIL camping-serie

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, heeft PLAYMOBIL zich op een prachtig Hollands thema gericht: kamperen! Een typisch Hollands gebruik. Met de tent of caravan op vakantie. Heerlijk je eigen huisje bij je. Ver weg en toch een beetje thuis.

De speelsets van PLAYMOBIL zijn altijd opgebouwd binnen een thema. Met de vakantie in het vooruitzicht, lanceert PLAYMOBIL een typische Hollands thema: de Camping. Iets dat absoluut niet in het assortiment mag ontbreken. De camping-serie bestaat uit ‘De Grote Camping’ met haar campingwinkel, terras, toiletgebouw en een tentje van stof. Zo creëer je in een hand om draai een mooie camping voor een ideale vakantie. Losse setjes waarmee je je camping kunt uitbreiden zijn ‘Het Avonturenbad’ met glijbaan en fontijn, de ‘Gezinscaravan’ inclusief barbecue en de ‘Kampeervakantie’ met tent en opvouwbare campingtafel met stoelen. Ideaal om de fantasie de vrije loop te laten en gegarandeerd urenlang speelplezier.

Playmobil speelset Kamperen

PLAYMOBIL hield onder 1.000 Nederlandse kinderen van 6 tot 12 jaar een ‘vakantieonderzoek’. Grote vraag was: waarom is kamperen zo populair? Kids antwoorden met 63% dat ‘buitenspelen’ het kamperen geweldig maakte, gevolgd door ‘snel vriendjes maken’ (40%) en ‘slapen in een tent (35%). Verder blijkt dat vooral jongens kamperen geweldig vinden.

Playmobil speelset Kamperen

PLAYMOBIL Camping-serie | verkrijgbaar bij o.a. Bart Smit | prijzen variëren van €57,99 voor de Grote Camping tot €16,99 voor de Kampeervakantie met tent | Kijk voor meer informatie op PLAYMOBIL 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: