Kerst in je interieur | december nodigt uit tot creativiteit

Kerst heeft iets magisch! Terwijl de dagen kouder, korter en donkerder worden krijgen we weer meer behoefte aan warmte, licht en sfeer in huis en voelt het heerlijk comfortabel en warm in een met kerst versierde woonkamer vol met mooie accessoires, kaarsen, plaids en verlichting. Geen andere tijd in het jaar wordt er zo creatief met het interieur omgegaan als tijdens de decembermaand.

Heerlijk toch, die kerstgedachte om je woonkamer een magic touch te geven, licht en warmte te creëren in deze donkerste tijd van het jaar!

Kom erachter welke kersttrend bij jou past!

Iedereen viert kerst op zijn eigen manier en creëert zijn eigen kerstsfeer in en rondom zijn woning. Door alle trends en alle keuzes die er zijn in kerstdecoratie is het lastig om eenheid in je interieur te creëren tijdens de kerst. Speciaal hiervoor heb ik de Kerst Decoratie Challenge bedacht. Een challenge vol inspiratie tips en do’s & don’ts op het gebied van kerstversiering. Als klein cadeautje deel ik hierbij één van de 7 video’s via de volgende link. Daarnaast geef ik je via de kersttrend test de mogelijkheid om er achter te komen welke kersttrend het beste bij jou past.

kerst interieur challenge moodz styling

Wanneer de kerstspullen van zolder af komen, lijkt de chaos helemáál compleet!

Wellicht vind je het in het dagelijks leven al lastig om eenheid in je interieur te creëren. Wanneer de dozen vol kerstspullen van zolder af komen, lijkt de chaos helemaal compleet! Hoe breng je dit nu allemaal tot één geheel. Zonder dat het een onsamenhangend circus lijkt te worden?

  1. Groepeer je kerstspullen door er stillevens van te maken
    Decoreer bijvoorbeeld een plank met verschillende mooie kerstdecoraties en zorg hierbij voor wat diepte door bijvoorbeeld een schilderij of lijst neer te zetten. Een mooie kerst versierde stolp ervoor te zetten en er een mooie kamer den naast te plaatsen. Zo houd je het luchtig en speels.
  2. Zet je kersthuisjes om of onder je kerstboom
    Zo vind je niet door het hele huis losse kerstdecoraties, maar creëer je een geheel. Dit zorgt voor wat het geheel samenhang krijgt en rustig aandoet. Wanneer je zoveel mogelijk op één plek bij elkaar houdt, zorgt het voor eenheid en komt je interieur minder rommelig over.Zo veranderen al die kerstversieringen in eye catchers die gezien mogen worden!

kerst interieur challenge moodz styling

Zet 3 stappen naar jouw woongeluk!

Wil jij meer leren en tips over onder andere eenheid creëren in je interieur, dan heb ik heb nog iets te geks voor jou! Iedereen heeft ze – en zéker in een gezin met kinderen – interieur problemen. Problemen die je graag opgelost zou zien! De meest voorkomende interieur problemen heb ik voor je op een rijtje gezet. Met daarbij de oplossingen die je kan hanteren. Opruimen, kleurgebruik en eenheid creëren, als interieurstylist weet ik als geen ander dat heel veel mensen met één of meer van deze interieur problemen worstelen en daarom heb ik een toegankelijke online cursus “3 Stappen naar Woongeluk” gemaakt die maandag 12 december weer van start gaat. Al ruim 100 enthousiaste personen zijn je voorgegaan!
Helemaal gratis en voor niets, speciaal voor jou!

kerst interieur challenge moodz styling

Op de hoogte blijven van alle online cursussen! Volg Moodz Styling Academy dan op Facebook!

 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

One Response to "Kerst in je interieur | december nodigt uit tot creativiteit"

  1. Kerst challenge | Laat kinderen de boom versieren | Love4kidz says:

    […] haal de kerstboom van zolder. Bedenk een lichtplan voor de boom en bepaal de kleur van de totaal look & feel van de boom. Niemand durft tijdens dit proces in mijn buurt te komen, want diegene die het ooit […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: