KidsKompas | Amsterdam

Een vakantie is altijd een geweldige mogelijkheid om uitjes te ondernemen waar je normaal gesproken de tijd niet voor hebt of neemt. Zo staat bij ons een dagje Amsterdam op de planning en natuurlijk nemen we dan het handige KidsKompas ‘Amsterdam’ mee.

Ondertussen ben ik super fan van de KidsKompas boekjes. Zo hebben we er een voor Parijs, Barcelona en nu ook Amsterdam. Ideaal om met kids een stad te ontdekken, want het boekje staat vol van de leuke weetjes en tips. Zo leer je met heel andere ogen naar de stad te kijken.

Kidskompas-love4kidz-2

We gebruikten in Parijs de KidsKompas gids al. Zo ontdekten we de leukste cupcakes winkel van Parijs en vonden we een schaatsbaan voor de Notre Dame en aten we de lekkerste macarons. Benieuwd wat we nog meer ontdekten, lees dan onze Parijs blog.

Nu staat een dagje Amsterdam op de planning. Van te voren lezen de twee oudsten zich in en omcirkelen ze de plekken waar ze naar toe willen. Natuurlijk staan er een aantal bijzondere speelgoed winkels op het lijstje, maar tot mijn verrassing ook het Rijksmuseum, Hortus Botanicus en het Anne Frank Huis.

Kidskompas-love4kidz-5hortusbotanicus-love4kidz-kidskompas-1
kidskompas-love4kidz-4

De lijst is zo lang dat als we alles hadden we willen ‘zien’ we zeker een weekendje weg hadden moeten boeken. Toen ik dat opperde werd het met veel gejuich ontvangen: “Ja, gaaf! Dan zetten we ook nog Madame Tussaud, de Dam, Het Nemo en het Scheepvaartmuseum op de lijst.”, juichte dochterlief. Ehhh, ik vrees dat we een week moeten plannen!

Kidskompas-love4kidz-6

KidsKompas | Amsterdam | €12,95 | verkrijgbaar bij BOL.com 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: