Kinderen kiezen beste Kidsweek foto

Kinderen kiezen de beste Kindernieuwsfoto 2015. De verkiezing georganiseerd door Kidsweek stelt kinderen in de mogelijkheid om te stemmen op de foto die zij het aller best, mooist, ingrijpendst of liefst vonden. Je eigen voorkeur, daar gaat het om.

Kiesweek organiseert voor de tweede keer de Kindernieuwsfoto 2015 verkiezing. De fotoredactie heeft een eerste selectie van dertig foto’s gekozen en deze verdeeld over zes categorieën. Uit elke categorie is daarna 1 winnende foto geselecteerd door ruim dertig lezers van Kidsweek. De lezers bepalen door een stem uit te brengen uiteindelijk welke van deze zes overgebleven foto gaat winnen.

kindernieuwsfoto-love4idz-kidsweek

Stemmen
Wil jij ook je stem uitbrengen? Dat kan. Tot en met donderdag 21 januari kun je via de site www.kindernieuwsfoto.nl je stem uitbrengen op de voor jou favoriete foto. Op 28 januari zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt op de website en in het Magazine Kidsweek. Niet alleen de foto’s kunnen winnen. Ook de een lezer wordt gelukkig gemaakt. Als je je stem uitbrengt, maak je namelijk kans op een Kurio-smartphone.

Vorig jaar won een heel schattige foto van een pasgeboren panda-drieling. Spannend welke foto dit jaar als winnaar wordt aangewezen

kidsweek-nieuwsfoto-winnaar-2014-love4kidz

Met dank aan ANP voor het beschikbaar stellen van de foto’s voor deze verkiezing.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: