Kinetic Sand | wonder zand

Bij het zien van het filmpje moesten we twee keer met onze ogen knipperen. Is dit een grap? Maar dat is het zeker niet: Kinetic Sand is echt zand. Alleen dit zand beweegt uit zichzelf door er mee te spelen. Het lijkt nog het meest op het spelen met klei. Alleen het is zand, het voelt als zand en beweegt als zand.

Kinetic Sand bestaat uit 98% puur zand. Wat maakt het spelen met Kinetic Sand dan zo speciaal? Dit zand beweegt zelf. Terwijl je er vormen mee maakt, beweegt het continu in andere vormen. Een beweging die nog het meest op dat van een vloeistof lijkt. Deze beweging wordt verkregen door de 2% non-toxic polymer. Daarnaast is Kinetic Sand gluten vrij en bevat het geen vloeistof. Hierdoor plakt het zand aan elkaar, ruim je het in een handomdraai weer op en is het helemaal veilig voor kleine kindjes.

Kinetisch zand, kinetic sand

Ideaal om uren mee te spelen. Kijken wat er gebeurt terwijl je er vormen mee maakt. In Amerika wordt Kinetic Sand ook gebruikt tijdens verschillende therapie sessies omdat het stress-reduceert en prachtig middel is om te ‘voelen’ en ‘kijken’.

Kinetisch zand, kinetic sand

We kunnen er nog heel veel pagina’s over vol schrijven over hoe bijzonder Kinetic Sand is, maar dat doen we niet. Bekijk het filmpje om je te laten verbazen!

Kinetic Sand | $15,99 | Sand in motion | Waba Fun

 

 

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: