Klabats | Een razendsnel spel

Spelletjes spelen is altijd een hit. Gezellig met het hele gezin bij elkaar zijn. Met Klabats van Goliath Games haal je zeker een razendsnel flitsend nadenk spel in huis. Hilariteit alom, want wie is de snelste EN de slimste?

Met kinderen in drie verschillende leeftijden in huis is het altijd zoeken naar het ideale familiespel om met z’n allen te doen. Klabats is dan wel een hilarisch spel, je moet er wel voor kunnen lezen en schrijven. Kleine man van 3 doet dit keer dus even niet mee. Zoek je een spel geschikt voor alle leeftijden, dan is Knorbal een geweldig spel. Klabats is er voor de slimmeriken en snelle geesten. Het idee van het spel is namelijk om zo snel mogelijk het antwoord op een vraag op je klaparm te schrijven en deze los te laten ‘KLABATS’. Diegene die als eerste het juiste antwoord had, heeft gewonnen.

klabats-love4kidz-4

Klabats bestaat uit 4 klap armen. Door middel van een veer klappen de armen razendsnel in als je hem loslaat. Aan de uitzijde van de arm bevindt zich een gekleurd veld waarop je met een uitwisbare stift kan schrijven. Daarnaast bevinden er zich een stapel kaartjes met vragen. De antwoorden staan onderaan het kaartje.

Klabats-love4kidz-3

Het leukste is om het spel met minimaal 3 personen te spelen. Zo heb je 1 kaartjes lezer en 2 spelers in het veld. De vragensteller draait aan de pijl in het midden van de armen. De kleur die de pijl aanwijst, is de kleur van de vraag die voorgelezen wordt. De spelers schrijven met hun stift zo snel mogelijk het antwoord en laten de arm los. De armen klappen 1 voor 1 naar het midden. Nu is het de vraag: was de snelste ook de slimste?

Klabats-love4kidz-2

De vragen verschillen in moeilijkheid en zullen er zeker voor zorgen dat de spanning hoog oploopt. Ideaal voor een regenachtige middag. Hilariteit alom.

Klabats | 2-5 spelers | 8 jaar en ouder |€19,99 | verkrijgbaar bij o.a. Wehkamp

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: