Knikkerbaan van Hubelino brengt Duplo tot leven

Een geweldige uitdaging zijn ze: de DUPLO bouwblokken. Ideaal om de motoriek te ontwikkelen en het stimuleren van de fantasie. Hubelino geeft de Duplo blokken een extra spelelement met hun knikkerbaan. De losse onderdelen passen perfect op de Duplo blokken en stimuleren niet alleen de motoriek en fantasie, maar zetten de bouwblokken in beweging.

Duplo is de voorloper van LEGO. Super vrolijk gekleurd. Lekkere dikke bouwblokken voor kleine handjes. Gezellige poppetjes en diertjes. En veelal educatief verantwoord door kleuren, cijfers en letters toe te voegen aan de blokken. Ideaal om mee te spelen dus … tot je vierde jaar ongeveer.

Duplo-speelhuis-Love4Kidz-1

Duplo? Niet wegdoen

Na de vierde verjaardag stappen kinderen geleidelijk over op de grote broer Lego en blijven de grote vrolijke gekleurde blokken in een hoek liggen. Hubelino ontwikkelde losse onderdelen die Duplo een kans geven om nog jaren na de vierde verjaardag interessant te blijven voor jong en oud. Hoe? Ze ontwierpen blokken waarmee je samen met Duplo de mooiste knikkerbanen bouwt. Ideaal om je grootste bouwkennis in de praktijk te brengen en de meest ingewikkelde banen te bouwen. Zelfs voor papa’s en mama’s zal het een uitdaging zijn om de knikker van begin tot het eind te laten rollen.

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-10

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-9

Eindeloos veel mogelijkheden

De Hubelino knikkerbanen zijn er in verschillende sets die allemaal goed met elkaar te mix en matchen zijn. Hierdoor kan je eindeloos blijven bouwen en de knikkerbaan zo groot en ingewikkeld mogelijk te maken. Creeer kleurige tunnels, gangen, bochten, kronkels, hoogteverschillen en zelfs bruggen. Door diverse grappige toevoegingen zoals een trechter en kruisingen blijft de baan ook voor de ervaren bouwers een uitdaging. Zo kan je zelfs twee banen in één bouwwerk aanleggen zodat je een wedstrijdje kan houden: welk balletje is het eerste bij het eind?

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-7

Hubelino-Duplo-knikkerbaan-Love4Kidz-2

Geen opstapje meer

Doordat Hubelino de knikkerbaan onderdelen compatibel maakt met de Duplo bouwblokken geven ze niet alleen de dikke bouwblokken meer ‘leven’, ze verlengen hun levensduur ook aanzienlijk. Zo zijn ze niet alleen een opstapje voor de kleinere LEGO bouwblokjes, maar ook ‘bouwspeelgoed’ op zich.

Hubelino Knikkerbaan | sets verkrijgbaar vanaf €26,95 | Inspiratie en Knikkerbaanvoorbeelden vind je op Robbiestoys

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Knikkerbaan van Hubelino brengt Duplo tot leven"

  1. Hubelino is het geheim dat Duplo nodig heeft | Winactie | Love4kidz says:

    […] speelduur verlengen? Dat geheim hebben we in een vorige blog onthuld. Gemist? Kijk dan even hier en laat je verbazen. Vanaf nu is Duplo niet meer geschikt tot 4 jaar, maar blijft het een uitdagend […]

  2. Annelies Frijters says:

    Prima om de regenachtige winterdagen mee door te komen.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: