KnuZi | het Theaterbed

Heb je thuis ook een kleine theater queen rondlopen? Is jouw kleintje ook geboren voor het podium? Dan is het Theaterbed voor een echte musthave. Dit bijzonder bed van Knuzi is een heus podium met tribune. Hoe veel leuker kan een echt optreden worden?

knuzi, kinderbed, kinderkamer, theater

Het Theaterbed van KnuZi is met recht het meest creatieve kinderbed dat we in de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Een bed met een heus podium en een tribune voor publiek. Een beter begin van je acteer carrière kun je je als kind niet wensen.

knuzi, kinderbed, kinderkamer, theater

Het opvallende bed is een heus kinderbed waar je heerlijk in kunt dromen, maar dat je overdag omtovert tot een podium door de dubbele wanden op het matras te laten zakken. Met een draagkracht van 100 kilo is het een echt podium waarop meerdere kindjes een opvoering kunnen doen. KnuZi getuigt met dit Theaterbed van echt hoogwaardige vakmanschap, want naast dat het bed (afmeting 90x200cm) gewoon gebruikt kan worden om op te slapen is dit reuze snel om te toveren tot een theater. Verkrijgbaar in alle kleuren en voorzien van heuse theatergordijnen met boven het bed de echte herkenbare theatermaskers, gaat je hart sneller kloppen.

knuzi, kinderbed, kinderkamer, theater

Het trapje dat voor het bedje staat om zo instappen te vergemakkelijken tover je om tot een tribune voor kindjes om naar de voorstelling te kijken. Daarnaast heeft het bed ook nog een bijpassend verkleedrek om zo de voorstelling nog echter te maken.

knuzi, kinderbed, kinderkamer, theater

KnuZi | Theaterbed | 90×200 cm | bijpassend verkleedrek | vanaf €1599,- | verkrijgbaar via Knuzi.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: