Kortingsactie | 15% korting op Eddie Pen | t/m 1 april

Het blijft kil, koud en guur. Ook tijdens het Paasweekend voorspelt het KNMI niet veel goeds. Daarom heeft LittleOne.nl een ludieke paasactie waar wij heel warm van worden: 15% korting op jassen en bodywarmers van Eddie Pen.

Eddie Pen is een is simpel, stijlvol met een sportief karakter. De natuurlijke kleuren zorgen voor een rustige collective waarin je als kind nooit de plank misslaat. Items waarin je kunt buitenspelen, waarin je je lekker kunt bewegen en jezelf kunt zijn. Met Eddie Pen laat je zien dat je een buitenkind bent met een neus voor mode, maar altijd met het oog op kwaliteit en draagbaarheid. De knipoog zit hem in de subtiele details. De opengewerkte achterzijdes, gekleurde omslagen en subtiele roezeltjes. Niet te veel. Niet te opvallend. Stoere, sportieve kids zullen zich in de zomercollectie van Eddie Pen meer dan thuis voelen.

Eddie Pen via LittleOne.nl

Speciaal voor de lezers van Love4Kidz mogen we nu tot en met 1 april 15% korting bieden op de jassen en bodywarmers van Eddie Pen. Ga naar LittleOne.nl/paasactie  en gebruik de kortingscode: EPADOMRT13

LittleOne.nl is een webshop in het hogere segment. De merken zijn exclusief. Luxe merken om de show in te stelen.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: