La Dolly Coat | Een winterse prinsessenjas

Zie jij je dochter al ala Coco Chanel flaneren deze winter? Dan is de Princess Coat van La Dolly helemaal jouw jas. In deze prachtige jas van Linton Tweeds voelt elk meisje zich een prinsesje.

De Princess Coat van La Dolly wordt handgemaakt in Italië. Dit prèt-a-porter merk voor meisjes heeft deze winter een echte klassieke jas voor echte dametjes. Gemaakt van Linton Tweeds zorgt de jas voor een echt luxe gevoel. Voorzien van een afhaalbaar bontkraagje kun je je jasje nog veranderen van stijl. Grappig detail is de binnenvoering. Deze is opvallend vrolijk en hip voor zo’n klassiek en chique ontwerp. Een knipoogje van de ontwerper.

La Dolly, winterjas, mantel, kinderkleding, le petit tom

De Princess Coat past perfect bij de Stewardess Dress, de ‘Nurse Dress’ en het ‘Little Business Suit’ van La Dolly.  Gemaakt van hetzelfde Linton Tweed vormen ze zo een prachtige set. Linton Tweeds zijn ook de huisleverancier van het Huis van Chanel. Waardoor de La Dolly collective nog meer elegance en exclusiviteit krijgt. Zo zorg je er voor dat je met elk feestje deze winter een ware eyecatcher bent.

La Dolly, winterjas, mantel, kinderkleding, le petit tom

La Dolly | The Princess Coat | 1-2 jaar t/m 9-10 jaar | €298,- | Le Petit Tom

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: