LAK door Tijn | Help jij Tijn z’n doel behalen?

Lak door Tijn. Wie kent hem niet? Tijn de kleine grote man die tijdens Serious Request heel Nederland aan het nagellakken kreeg! Uitgelakt is hij nog lange niet. Tijn lakt door met zijn eigen nagellaklijn LAK. Een crowdfunding waarmee hij €1 miljoen hoopt op te halen om een behandelmethode tegen hersenstamkanker  naar Nederland te halen. Niet voor hemzelf, maar voor alle andere patiëntjes.

Zelden kom je iemand tegen met een groter hart dan Tijn. Zorgde hij er eerst voor dat heel Nederland met gekleurde nagels rondliep voor Serious Request. Nu wil hij met zijn eigen nagellaklijn genoeg geld ophalen (1 miljoen euro) om een behandelmethode naar Nederland te halen voor patiënten met hersenstamkanker. Niet voor hemzelf. Want hoewel Tijn ook aan deze verschrikkelijke ziekte lijdt, zal voor hem de methode te laat zijn. Nee, Tijn lakt door voor anderen.

Lak door Tijn | nagellaklijn

In een tijd dat de vreselijkste dingen om ons heen gebeuren en de wereld spreekt van angst en terreur, staat daar opeens een kleine jongen op, met een hart van goud en een daadkracht waar we in diep respect onze hoed voor afnemen. Tijn wil helpen. Alle tijd die hem nog gegeven is, wil hij gebruiken om het leven voor anderen gemakkelijker en fijner te maken. Dan verdwijnen de zorgen van alle dag even naar de achtergrond en lakken we in stilte onze nagels.

lak door tijn lakdoor love4kidz

Met zijn eigen nagellaklijn wil Tijn nog een keer goed uitpakken. In vier verschillende kleuren (zijn eigen favorieten) blauw, paars, rood en roze is de nagellak verkrijgbaar. Met de toepasselijke naam LAK door Tijn #lakdoor. Ik heb gekozen voor de mooie roze kleur. Ideaal voor de zomer en geschikt voor een blote-voeten-zomer. Voor €10,- heb je een potje echt LAK door Tijn. Ik kan niet wachten tot ik mijn potje LAK binnen heb.

En jij? Voor welke kleur kies jij? Want als Tijn 2,5 miljoen kan ophalen voor longontsteking dan moet het toch zeker ook goed komen met een miljoentje minder voor een vreselijke ziekte als hersenstamkanker?

Wij lakken door! Jij ook?

Lees ook: Aan alle mama’s met een zorgenkindje

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: