Lalaloopsy Super Silly Party pop

De Lalaloopsy poppen vieren een feestje. Een heuse Super Silly Party … En bij een feestje horen echte feest outfits. Vandaar dat vijf Lalaloopsy’s zich speciaal verkleed hebben voor dit te gekke feest. Wat vinden jullie van hun nieuwe outfits?

Vier Lalaloopsy’s hebben zich verkleed voor een feestje Lalaloopsy style: een Super Silly Party dus! En zijn ze leuk? Ze zijn super acute. Ik blijf een zwak houden voor de lappenpoppen van plastic met hun grote knopen ogen. Niet alleen hun ogen, maar ook de vrolijke outfits en het grappige grote hoofd, maken dat ik zelf ook tot de Lalaloopsy fans gerekend kan worden. Voor de Super Silly Party hebben de originele poppen nieuwe outfits en kapsels gekregen zodat ze een nog spectaculairder entree kunnen maken op het grote verjaardagsfeest.

lalaloopsy-love4kidz-1

Meest favoriete Lalaloopsy? Dat is met stip Peanut Big Top. Deze vrolijke grappenmaakster kwam tot leven nadat het laatste steekje aan haar clownspakje was gezet. Geboren op 1 april is ze een echte ram … en laat ik dat nou ook zijn.

lalaloopsy-love4kidz-2

Lalaloopsy Super Silly Party pop vanaf €24,99 via Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: