Lascarpa.nl | Méliné sneakers

Stoer, hip, funky en stylish dat zijn woorden die bij ons opkomen als we de geweldige Méliné sneakers bij Lascarpa.nl bekijken. Leren sneakers in opvallende kleurcombinaties! Wij weten wel wat er op ons verlanglijstje staat!

Méliné is een Italiaans merk dat prachtige hippe leren sneakers in haar collectie heeft! De sneakers hebben een hoog bling-bling gehalte door het gebruik van stoere studs in verschillende uitvoeringen en een opvallende kleurcombinaties. Zo heb je een prachtige cognac-kleurige sneaker met fluorescerende roze sterren. Ideaal om te combineren bij een stoere jeans en kek shirt. Ook de zilver metallic sneaker met blauwe sterren is een ware eyecatcher.

Meline sneaker Lascarpa

Geen fan van sterren? No worries ook de sneakers in zwart suède met lakleer en kleine zilveren studs of de grijs suede sneaker met de Amerikaanse vlag zijn opvallende stappers om dit voorjaar hip voor de dag te komen.

Meline sneaker Lascarpa

Méliné sneakers zijn in Nederland te koop bij LaScarpa.nl. Hier vind je een mix van vele bekende merken. Naast Méliné hebben ze ook Shabbies, Björn Borg, Converse en Sendra. Maar ook de minder bekende merken met een eigentijdse look vind je bij LaScarpa.nl. Miz Mooz, Fly London en Superdry zijn hier voorbeelden van. Van basic tot hip. Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer. De collectie is overzichtelijk en met heel veel zorg samengesteld, met als uitgangspunt: kwaliteit. En in het Lookbook vind je heel veel inspiratie!

Méliné sneakers zijn in maat 36 t/m 41 vanaf €109,95 verkrijgbaar bijLaScarpa.nl. Nu krijg je 15% korting als je de kortingscode 4KIDZ gebruikt of de sneakers bestelt via Haves4Kidz

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: