Hippe pyjamabroek by Lazy Lizard

Hip je bed uit stappen, ik vind het leuk. Met een voorkeur voor een wit shirt met vrolijk gekleurde broek ben ik altijd op zoek naar grappige printjes en zachte stoffen. De pyjamabroek van Lazy Lizard voldoet helemaal aan mijn eisen en staat bovenaan m’n favorietenlijst.

Een wit shirt met een gekleurde pyjamabroek ik vind het mooi. Natuurlijk maakt het niet uit waarmee je je bed instapt, maar als ik op zondagochtend m’n kindjes op de bank zie chillen in hun broeken met vrolijke printjes. Ik word er instant blij van. Zeker als ze daarna weigeren om zich aan te kleden omdat de broeken zo lekker zitten. Comfort meets Beauty: mission accomplished.

pyjamabroek-love4kidz-lazylizard

De pyjamabroeken van Lazy Lizard staan boven aan mijn lijst wat favoriete pyjamabroeken betreft. Naast dat ze de vrolijke printjes hebben waar ik naar zoek, zijn ze ook heerlijk zacht en vervaardigd in een Nederlands naaiaterlier.

pyjamabroek-love4kidz-lazylizard pyjamabroek-love4kidz-lazylizard

De broekjes zijn gemaakt van 100 procent biologisch flanel katoen en voorzien van een extra lint om de broek vast te strikken. Het ontwerp heeft geen zakken of andere poes-pas … gewoon een lekkere pyjamabroek, maar wel een heel mooie.

pyjamabroek-love4kidz-1

Lazy Lizard | pyjamabroek | verschillende dessins | maat 86 t/m 152 | vanaf €24,95 | verkrijgbaar bij Lazy Lizard

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Hippe pyjamabroek by Lazy Lizard"

  1. Frederique says:

    Ah wat leuk, ik zou het zo zelf dragen eigenlijk maar ze hebben alleen kindermaten ;(
    Frederique onlangs geplaatst…Kanker: iets met een draak en CalimeroMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: