Le Petit Biscuit | zoveel meer dan taart en cupcakes

Als je de website van Le Petit Biscuit bezoekt dan kom je in een wereld van mooie en lekkere taartjes, cupcakes en koekjes. Allemaal staan ze garant voor een geweldige verjaardag, bruiloft en elk ander feest. Maar Le Petit Biscuit is zoveel meer dan alleen maar taartjes. Het is een geweldig styling concept, waar ik verliefd werd op de ‘I love you’ posters.

Bij Le Petit Biscuit verkopen ze naast koekjes, cupcakes en de meest geweldige taarten ook compleet verzorgde feestjes. Allemaal te mooi voor het oog en de maag. Maar daarnaast kun je in shop van Le Petit Biscuit ook geweldige kaarten, cake toppers en posters kopen. Allemaal zelf ontworpen.

Le petit biscuit, posters, cake designer

Helemaal verliefd ben ik op de prachtige ‘I love you’ posters op A3 formaat. Deze twee posters komen bij ons  aan de muur. Want laten dit nou precies de twee zinnen zijn die ik elke avond tegen mijn kindjes zeg, voor het slapen gaan. Treffender dan deze twee posters had ik het zelf niet kunnen weergeven. Vooral de krachtige tekst en het aandoenlijke design hebben mijn hart gegrepen.

Le petit biscuit, posters, cake designer

Waar kies jij voor? ‘I love you more than all the stars’ of ‘I love you to the moon and back’?

Le Petit Biscuit | I love you posters | A3 formaat | handgemaakt | €14,50 | verkrijgbaar via Etsy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: