Lego Duplo | Mijn eerste Speelhuis

Lego Duplo, wie kent het niet. De felgekleurde grote blokken. De ideale opstap naar Lego. Zal er een huis in Nederland zijn waar deze blokken niet te vinden zijn? Nu kun je aan deze wondere wereld een vrolijk gekleurd speelhuis toevoegen. 

Het Lego Duplo Mijn eerste Speelhuis is een fel gekleurd huisje dat bestaat uit individueel bestaande kamertjes. Deze zijn voorzien van openslaande raampjes en een deur. Zo bouw je gemakkelijk een huisje, maar kun je urenlang spelen met de vorm. Kleine architecten in de dop kunnen zich hiermee zeker uitleven aangezien het deurtje en de gekleurde raampjes verwisselbaar zijn per kamertje.

Duplo-Speelhuis-Love4Kidz-4 Duplo-Speelhuis-Love4Kidz-2

Naast deze kamertjes zijn er ook steentjes die een dak vormen, waardoor je huisje echt wordt. Kies zelf waar je de bedjes plaatst en geef de steentjes met voorwerpen ook een plekje in hun nieuwe thuis. Bij het Speelhuisje krijg je naast alle steentjes ook 2 poppetjes en een glijbaan.

Duplo-Speelhuis-Love4Kidz-5 Duplo-speelhuis-Love4Kidz-1

Simon heeft razendsnel in de gaten hoe het huisje ‘hoort’, maar besluit al snel dat het veel leuker is om met de vormen te spelen. Aan spelen komt hij bijna niet toe, want hij blijft de blokken verplaatsen en het huis ombouwen. De dagen gaan snel, want de zon en maan wisselen elkaar snel af op het dak. Ondertussen glijden Jip en Jop (zo heten de poppetjes ondertussen) dat het een lieve lust is, niks bedtijd … de glijbaan is veel leuker.

Duplo-Speelhuis-Love4Kidz-6

Lego Duplo Mijn eerste Speelhuis | €16,99 | verkrijgbaar via bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Lego Duplo | Mijn eerste Speelhuis"

  1. Nathalie says:

    Dat ziet er echt leuk uit! Ik heb ook de eerste Duplo in huis sinds Vince zijn eerste verjaardag. Hij speelt er nog niet zo veel mee maar dat zal wel komen. Momenteel is het de papa die ermee speelt hahaha
    Nathalie onlangs geplaatst…Eten met je dreumes #2 • het juiste serviesMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: