LEGO Tape | plakband voor bouwblokjes by Nimuno Loops

Ben je fan van LEGO? Dan zal je het LEGO Tape  ‘the original Toy Block Tape’ van Nimuno Loops helemaal geweldig vinden. Dit is namelijk plakband met nopjes erop. Laat je op deze nopjes nu precies een LEGO blokje kunnen plakken. Zo kun je dus overal Legoën. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Hoe cool is dat: plakband dat je niet alleen overal op kan plakken, maar waarop je ook nog eens je LEGO blokjes kan plaatsen. Deze LEGO tape plakt niet alleen op papier, maar is sterk en stevig genoeg om op je muur te plakken of op plastic, ijzer en glazen ondergronden.

original toy block tape lego plakband lego tape

LEGO Tape | Flexibel, knipbaar en plakt

De LEGO tape is flexibel en kan hierdoor in verschillende vormen geplakt worden. Niet alleen heb je nu vierkanten bouwplaten, maar ook ronde vormen, hobbels en alle andere vormen die je kan verzinnen om je bouwwerken op te maken. Door de plakrand is ook het bouwen op de grond niet meer de enige manier. Plak je tape op het plafond en muur en je kan ook verticaal en zelfs op z’n kop bouwen.

original toy block tape lego plakband lego tape

De tape is niet alleen flexibel, waardoor er eindeloos veel bouwmogelijkheden zijn. Ook is de tape gemakkelijk door te knippen. Met een schaar is de rubberen tape gemakkelijk op het juiste formaat te knippen. Zo verspil je geen tape en kan je alles precies zo op knippen als je zelf in gedachten hebt.

 

Het plakband van Nimuno Loops is vanaf augustus 2017 verkrijgbaar in de webshop van Nimuno Loops. Met een crowdfunding actie hebben ze voldoende geld ‘opgehaald’ om de tape in productie te nemen. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar: met 2, 3 of 6 rollen in de kleuren blauw, roze en groen. Elke rol heeft een lengte van 1 meter.

original toy block tape lego plakband lego tape

Verschillende formaten en kleuren

De Original Toy Block Tape is naast in opvallende kleuren ook verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Zo heb je de tape dat zo breed is als een vierkant blokje (2 dopjes). Daarnaast is er tape dat bestaat uit vier blokjes en zelfs tape dat bestaat uit de onderkant van een blokje. Hier moest ik zelf even over nadenken. Wat kan je nu precies met tape dat alleen een onderkant heeft en een plakstrip. Na het filmpje te hebben bekeken, ben ik fan. Deze tape plak je namelijk gemakkelijk onder alle spulletjes die je ‘vast wilt zetten’ op het tape. Ideaal. Zo worden je bouwwerken nog indrukwekkender.

Andere creatieve mogelijkheden met of voor Lego vind je in onze andere blogs:

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: