Lego | Ultra Agents

Lego is van alle leeftijden – die quote slaat voor een honderd procent op ons huishouden. Iedereen binnen ons gezin is fan van Lego. Alleen niet allemaal op dezelfde thema’s. Dat zorgt voor heel veel diversiteit in bouwwerken en avonturen. dochter is vooral fan van City Lego, papa verkiest Lego Technic boven alles, kleinste man is Lego Movie fan en Lucas? Die is helemaal verliefd op Ultra Agents.

Lego-special-agents-9

Ultra Agents is de nieuwste serie van Lego. Deze serie draait helemaal om speciaal agenten en geheime missies. Ideaal dus voor een jongen die er altijd op uit om geheime missies tot een goed einde te brengen. James Bond is zijn favoriete filmheld en deze geheim agent speelt dan ook heel veel hoofdrollen in zijn zelf verzonnen geheime missies naar vreemde landen om gevaarlijke monsters op te pakken.

Lego-special-agents-1

Ultieme droom op zijn Ultra Agent verlanglijstje is het Ultra Agents HeadQuarters (of HQ) die deze zomer in de Nederlandse winkels komt. Helemaal gelukkig werd onze man dan ook toen hij naast een super rapport ook nog eens zijn A-diploma haalde: tijd om reuze uit te pakken, want na 3 jaar ploeteren in het water was dit het ultieme cadeau. Immers veel meer dan andere kindjes had zoonlief moeten vechten om überhaupt te kunnen zwemmen. Je raadt vast wel dat het hoofdkwartier niet lang in de doos gezeten heeft. Gelijk dezelfde avond werd het project ‘Lego bouwen’ gestart en werd de eettafel omgetoverd tot Special Agents Domein. Dagenlang bouw plezier was het gevolg. Want met 1048 stukjes is het best een heel project.

Lego-special-agents-18 Lego-special-agents-17 Lego-special-agents-14 Lego-special-agents-12 Lego-special-agents-11 Lego-special-agents-10

Wat maakt dit HQ van Lego nou zo bijzonder? Het hoofdkwartier zit niet in een kantoorgebouw, maar zit in een enorme zwarte vrachtwagen verstopt. In een handomdraai vouw je de vrachtwagen open en komt een enorm bedrijf tot leven. Niet alleen biedt de vrachtwagen ruimte aan een wagentje, voor een snelle achtervolging. Daarnaast natuurlijk heel veel kantoorruimtes waar televisies en computers opgesteld staan om alle missies in de gaten te houden en verborgen geheimen te ontrafelen.

Lego-special-agents-6Lego-special-agents-9

Spannend wordt het helemaal als de gemene hacker Terabyte probeert om het gehele communicatie netwerk van Astor City te vernielen. Gelukkig kan de vrachtwagen automatische raketten afschieten om hem af te wenden. Terwijl Professor Christina Hydron aanwijzingen onderzoekt en testen doet in het laboratorium gaat agent Phoenix met met een jetpack en uitschuifbare robotarm op zoek naar de slechte hacker.

Lego-special-agents-13 Lego-special-agents-15 Lego-special-agents-5

De geheimpjes in het Lego bouwwerk maakt dit hoofdkwartier helemaal geweldig. De raketten aan de voorzijde van de vrachtwagen kunnen echt afgeschoten worden. De robotarm van agent Phoenix kan echt kogels afschieten en ook het pistool van de geheim agenten schieten echte raketjes af.

Lego-special-agents-7 Lego-special-agents-3 Lego-special-agents-2 Lego-special-agents-4

Naast de vrachtwagen krijg je ook 5 mini figuurtjes: Terabyte, Agent Solomon Blaze, Agent Caila Phoenix, Agent Curtis Bolt en professor Christina Hydron.

Lego-special-agents-16 Lego-special-agents-8

Lego | Special Agents | via de website van Lego maak je kennis met alle figuren uit het Special Agents thema. Hier kun je spelletjes spelen, op bezoek in Astor City en filmpjes kijken | $99,99 | verkrijgbaar via Legoshop

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: