LEGO World | 10 redenen waarom je zeker moet gaan

Ook dit jaar is er een editie van LEGO World in de Jaarbeurs in Utrecht. Heb jij nog geen plannen van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 oktober, maar twijfel je nog of LEGO World wat voor jullie is? Lees dan vooral verder. We geven je tien redenen waarom je zeker een kijkje moet nemen.

Twijfel je nog of je wel of niet met je gezin een bezoekje moet brengen aan LEGO World in Utrecht deze herfstvakantie? Dan zetten we alle pluspunten op een rijtje. Want heb je echte die-hard LEGO fans, kleine bouwers of techneuten in huis, dan mag je dit evenement eigenlijk niet missen.

 10 reden om JA te zeggen tegen LEGO World

1. LEGO IS LEUK VOOR JONG EN OUD

Er zullen weinig andere plekken zijn waar je papa’s weer kind ziet worden en zich uitleven in een van de bouwstands die de Jaarbeurs deze week rijk is. Ook de jongste kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in een van de Duplo stands waar je eindeloos kan bouwen.

Lego world love4kidz douche legodouche

2. JE ER EEN HELE DAG ZOET BENT

LEGO World is een super groot evenement waar zo veel te zien en te doen is, dat de tijd vliegt. Voor je het weet ben je een aantal uren verder en heb je slechts de helft van de zalen bekeken. Door dat je ook mag bouwen, meespelen en knutselen is er genoeg te doen om je de hele dag te vermaken. Daarnaast zijn er genoeg plekken om even te relaxen en wat te drinken of eten.

lego world love4kidz

3. OMDAT JE ER NIET ALLEEN KAN KIJKEN, MAAR OOK KAN KOPEN

Wat is er nu leuker dan je verzameling aan te vullen met bijzondere LEGO sets of een standaarddoos waar je al zo lang naar verlangt. Tijdens de LEGO World beurs is er een mogelijkheid om te shoppen in een mega grote LEGO winkel. Hebben, hebben, hebben.

lego world legoworld love4kidz

4. OMDAT ALLE SOORTEN LEGO AANWEZIG IS

Niet alleen LEGO, maar ook LEGO Technics, Duplo en alles wat er tussen zit is aanwezig op LEGO World. Niet alleen vind je alle kleuren LEGO steentjes tijdens het evenement. Ook vind je alle huidige series in grote stands aanwezig. Je kijkt echt je ogen uit van zoveel steentjes en bouwwerken.

lego world legoworld love4kidz

5. HET IS HET GROOTSTE LEGO EVENEMENT TER WERELD

Als echte LEGO fan mag je het bijna niet missen: het grootste LEGO evenement ter wereld. 3 hallen vol LEGO bouwsteentjes, maar ook bouwwerken, complete LEGO landen en speeltuinen. Het is zo mega groot dat je je het bijna niet kan bevatten. Totdat je weer buiten staat.

lego world love4kidz

6. NIET ALLEEN KIJKEN, MAAR OOK AANRAKEN

Extra leuk op LEGO World is dat je aan de bouwwerken mag zitten en dat je zelf ook mee mag bouwen. Vorig jaar hebben we meegebouwd aan het grootste LEGO schilderij ter wereld. Ook maakten we ons eigen fantasie bouwwerk en leefden we ons uit in de Ninjago stand.

lego world love4kidz

7. ENTREEGELD IS REDELIJK VOOR EEN DAGJE UIT

Hoewel niet goedkoop, is het bedrag van een ticket (per persoon betaal je €19,50) redelijk geprijsd. Zeker als je weet dat je er een hele dag zoet bent met alle activiteiten en stands. Je mag je eigen eten meenemen op diverse lunchplekken nuttigen, maar er zijn ook eetgelegenheden voor een lunch of versnapering.

8. ER ZIJN OOK WORKSHOPS EN SEMINARS

Naast dat je er uren kan kijken naar lego bouwwerken en spelen met de verschillende soorten lego steentjes, kan je er ook deelnemen aan workshop en kijken naar voorstellingen. Een dagje Lego World is echt een belevenis waar je je ogen uitkijkt en enthousiast vandaan komt.

Lego world legoworld love4kidz

lego world legoworld love4kidz

 

9. GESCHIKT VOOR JONGENS ALS MEISJES

Naast de LEGO World geschikt is voor jong en oud. Is het ook geschikt voor zowel jongens als meisjes. Dus heb jij zoons en dochters? Geen probleem, ze zullen zich allemaal helemaal thuis voelen op het LEGO World evenement.

10. EXTRA ACTIVITEITEN ZOALS VORIG JAAR DE LEGO DOUCHE

Of hij er dit jaar weer bij zal zijn, durf ik niet te zeggen, maar de LEGO Douche van vorig jaar was een daverend succes. Alleen al voor deze douche van LEGO steentjes willen mijn kinderen terug naar de Jaarbeurs. Het is dan ook wel een bijzondere ervaring om gehuld in een regencape door een gang te lopen waar je overladen wordt met blauwe en witte LEGO steentjes (geen paniek het zijn heel kleine platte steentjes). Mocht er dit jaar geen douche zijn, dan durf ik te wedden dat er een andere spectaculaire activiteit op stapel staat waar je zeker je ogen bij uitkijkt.

Lego World legodouche douche love4kidz

Nog niet overtuigd? Lees dan onze review van LEGO World vorig jaar. Wie weet zien we je in Utrecht deze herfst.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: