Lekker lezen | 100% Coco Paris

Met een kleine modeblogger in huis mag het boek 100% Coco Paris niet missen in de boekenkast. Dit boek heeft als ondertitel Dagboek van een modeblogger. Een geweldig boek voor meisjes die gek zijn van mode, bloggen, Parijs en vriendschap. Ingrediënten voor een succesvol meidenboek.

Natuurlijk grijpt de ondertitel Dagboek van een modeblogger mij gelijk. Kan ook niet anders, want wekelijks laat ik via Love4Kidz verschillende Outfits of the Day zien. Nu dochterlief ook haar voorzichtige stappen in het bloggersschap heeft gezet met haar blog Juppertje.nl mag het boek 100% Coco Paris niet ontbreken in haar boekenkast.

nikismit-100procentcocoparis-love4kidz-4

Jupper is geen typisch meisje-meisje. Hoewel ik dat graag zou willen, ontwikkelt mijn kleine meid zich langzamerhand steeds meer in een stoere meid met pit. Met een voorliefde voor schrijven en Parijs kan dit boek 100% Coco Paris niet meer stuk. Dit boek is deel 2 in de 100% Coco serie. De hele 100%-serie beslaat nog veel meer leuke meidenboeken waaronder: 100% Anna, 100% Bo en 100% Mila.

nikismit-100procentcocoparis-love4kidz-3

Het verhaal:
Coco’s blog ‘The Style Tiger’ is de hit van modeminnend Nederland. Niemand weet echter dat achter dit blog een 13-jarig meisje schuilgaat. Tijdens de Fashion Week schrijft Coco haar blog in voor een grote wedstrijd. De finale is in Parijs. Met de Eiffeltoren in het vooruitzicht gaat Coco aan de slag met kleine zwarte jurkjes, gestreepte kniekousen en Chanel-jasjes. Ondertussen zweeft ze met haar vriendje Bruno op een grote roze wolk. Maar ook voor hem heeft ze een groot geheim. Ondertussen krijgt The Style Tiger steeds meer likes, maar vindt Coco het nog wel zo leuk?

nikismit-100procentcocoparis-love4kidz-2

Een spannend verhaal dus voor meiden die bezig zijn met vriendjes, vriendschap en mode. Als je nog niet je eigen blog hebt, dan ga je dat na dit boek wellicht wel doen. Immers je vertrouwt niet alleen je gedachten en smaak toe aan het papier alleen, je deelt je gedachten ook met mensen die dezelfde mening en smaak hebben. Zo kun je lezers inspireren en uitdagen.

nikismit-100procentcocoparis-love4kidz-1

Extra leuk aan het boek zijn de 100% Paris pagina’s achterin. Hierin geeft de auteur Niki Smit haar favorieten toe aan de lezer. Zo krijg je de favoriete wijkjes in Parijs, Niki’s leukste modeblogs en 100% Paris stickers.

100% Coco Paris – Dagboek van een modeblogger | auteur: Niki Smit | ISBN: 9789026137372 | uitgeverij De Fontein | NikiSmit.nl

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: