Leny Tomy Factory | voor prinsjes en prinsesjes

De collectie van Leny Tomy Factory valt in de categorie ‘Gelegenheidskleding’. Als je een bruiloft, verjaardag of feest gepland hebt de komende tijd, dan moet je zeker even verder lezen. Meisjes en jongens van 0 tot 10 worden in de ontwerpen van Leny Tomy Factory omgetoverd tot echte prinsjes en prinsesjes.

Leny Tomy, kindermode, bruiloft, trouwkleding, feestkleding Leny Tomy, kindermode, bruiloft, trouwkleding, feestkleding

Altijd al een keertje een echt prins of prinses willen zijn? Met de collectie van Leny Tomy tover je je kindje in no time om tot een echte dame of heer. Ideaal als je op zoek bent naar de perfecte outfit waarmee je alle ogen op je gericht krijgt. Mini kostuums voor kleine heertjes inclusief overhemd en bijpassende strop in allemaal vrolijke, frisse kleuren en dessins, ideaal voor een zomers feest.Voor de echte chique gelegenheden zijn er zelfs echte cravatten en bow ties in verschillende kleuren.

Leny Tomy, kindermode, bruiloft, trouwkleding, feestkleding Leny Tomy, kindermode, bruiloft, trouwkleding, feestkleding

Echte dametjes kunnen niet zonder een rok van tul. Leny Tomy heeft er heel veel verschillende in haar zomer collectie. Allemaal in vrolijke kleuren en voorzien van een romantische band met bloemenprint. Deze print vind je ook terug in de bijpassende shirtjes, shawls en zelfs jasjes. Zo hoef je voor een perfecte outfit niet lang te zoeken.

Leny Tomy, kindermode, bruiloft, trouwkleding, feestkleding

Leny Tomy Factory | voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar | prijzen variëren van €26,50 voor een shirt tot €113,66 voor een jurk | kijk voor meer informatie op Leny Tomy Factory

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

16 Responses to "Leny Tomy Factory | voor prinsjes en prinsesjes"

 1. Annelaure says:

  Prachtige kleding. Echt iets voor meisjes-meisjes. Mijn prinsesje zou dolblij zijn als ze in zo’n prachtig setje deze zomer naar het 50 jarig huwelijksfeest van opa en oma kan gaan! 🙂

 2. Claudia van Heck says:

  Wat zouden onze prinsesjes hier blij mee zijn zeg!!! Ik ga duimen hoor 🙂 je zal je meisje maar zo blij mogen maken…. WAUW!! Onze Isa van 6 gaat bijna haar A-diploma halen, als het goed is op 11 juni, ze is al druk aan het oefenen. Dit zou het mooiste cadeau zijn dat zij zich wensen kan!

 3. Marian says:

  Voor onze echte dame. Dit gaat haar favoriet worden, dat weet ik zeker! En papa en mama houden wel van een klein lief prinsesje.

 4. Daphne van Bree says:

  Wat leuk voor mijn eigen 3-jarige prinses! Ze houdt van verkleden en heeft ook een echt prinsessendekbed. Een prinsessenoutfit maakt het plaatje helemaal af!

 5. Nynke says:

  Mijn middelste dochter is een echte prinses, dus hier zou ik haar heel blij mee maken.

 6. mar says:

  Super zo wordt elk meisje een prinsesje, nu nog die streken afleren… 😉

 7. Wilma Daemen says:

  Wat een dotje! Heel leuk hoe ze op de fotoos staat. Deze kleertjes zou ik heel graag willen voor mijn kleindochter, die danst ook graag in het rond.

 8. will says:

  Dit zou echt de droomjurk zijn van mijn kleindochter van 4 jaar.
  Zij is ons echte prinsesje en speelt ook graag een prinsesje te zijn.

  Zit niet op facebook en wil dat ook niet meer. ( probleem)
  Hopelijk kan ik wel meedoen.

 9. sannie says:

  Leuk zeg, wat een bijzonder jurkje op de foto! Ik doe hier graag voor mee. Blijven we in ons hart niet altijd een prinsesje?!

 10. marlies says:

  voor mijn kleindochter een droom laten uitkomen, zou geweldig zijn

 11. Linda de Bode says:

  Hier weet ik wel 3 prinsesjes voor van 1,5, 3,5 en 6,5 jaar

 12. Judith Winters says:

  Zo hee, wat ontzettend gaaf! Ik heb 2 prinsesjes rondlopen hier, van 5 en 2 jaar dus de prinsessen-fase is voorlopig nog vol aan de gang..! Oftewel; het is hier wekelijks bal! Dit zouden ze prachtig vinden…

 13. brants harry says:

  dit is zeker iets voor mijn kleindochtertje en wat zou ze hier superblij mee zijn

 14. Alexandra van der Kraan-Boer says:

  Wauw, dit is echt wat voor mijn dochter. Als je vraagt wat ze aan wilt, zegt ze: een rok en een legging. Zo schattig (augustus wordt ze 4 jaar).

 15. kempenaers says:

  wat zou mijn kleindochtertje hier superblij mee zijn, zij is zot van princessenkleren , tutu’s en zal dit setje niet meer uit willen doen

 16. Mirremeid says:

  Helemaal leuk! Ik maak graag kans op dit romantische kledingsetje van Leny Tomy Factory voor (een van mijn) tweelingdochters! Wat zullen ze het geweldig vinden.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: