Les Gambettes | retro schoolmeubeltjes

We schreven het al eerder retro is hip. En retro zijn ze zeker de meubels van Les Gambettes. Geïnspireerd op de oude schoolstoeltjes en tafeltjes nemen ze je mee naar tijden van welleer. Maar met een modern twist in prints en design.

De schoolstoeltjes van vroeger, zaten goed, maar vrolijk gekleurd waren ze niet. Bij Les Gambettes zijn ze het hier mee eens. Hun prachtige collectie retro (school)meubeltjes zijn dan ook voorzien van leuke kleurtjes en grappige dessins.

les gambettes

Zo kun je de stoeltjes niet alleen in het bruin krijgen, maar ook in een fris blauw, helder rood, knal geel of zacht roze. Daarnaast zijn er ook enkele stoeltjes voorzien van een leuk printje. Een ware aanvulling in je woon- of kinderkamer.

Nog op zoek naar een bureautje waaraan straks uren huiswerk, knutselprojectjes of dagboekgeheimen zullen ontstaan? Dan heeft Les Gambettes ook een geweldig retro bureautje dat je zeker herkent van de basisschool. Maar nu niet met een saai bovenblad, maar eentje in een prachtig diepe kleur, bijpassend of juist contrasterend bij het schoolstoeltje. Extra leuk is het vak, waarin geheimen, projectjes en huiswerk bewaard kan worden.

Les Gambettes is sinds begin van de zomer verkrijgbaar bij Authentique Mignon. Een schoolstoeltje voor kids betaal je €79.- het bureautje kost €169,-. Kijk voor meer informatie op Les Gambettes

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: