Levi’s | Iconic Jeans

Je kan bijna zeggen: “Wie is er niet groot mee geworden”, de Levi’s spijkerbroek. Als je hem zelf niet droeg, dan zag je ze wel in het straatbeeld, op tv en op oude filmposters. Voor mij was er maar 1 jeans goed genoeg en dat was de Levi’s 501 … zoals het hoorde, maar onderschat de 508, 511, 510 en de 504 niet. Iconic Jeans.

En nu met de nieuwste wintercollectie in de winkels legt Levi’s weer eventjes goed de nadruk op haar bestsellers. Van James Dean tot One Direction, allemaal hebben ze ooit ergens een Levi’s aangehad. Dat je als die-hard jeansdrager niet onder dit denim merk uitkomt is een feit.

_catalog-v1-levis-fall-winter-2015-19-45241418_z_eng-GB

Voor elk lichaamstype is er immers een geschikte broek. Zelfs voor elk type mens. Maakt niet uit wie je bent of wat je wilt uitdragen er zal zeker een geschikte jeans voor je te vinden zijn uit alle nummers die Levi’s ondertussen voert.

Zelf ben ik – zeker voor mijn jongens – helemaal fan van de Levi’s 520 of te wel de Extreme Taper. Deze broek loopt heel smal toe bij de pijpen. Ideaal voor dunnere beentjes. Dat hij lekker losjes op de heupen valt is ook een voordeel.
_catalog-magazine-levis-iconic-jeans-520-45241313_z_eng-GB

Natuurlijk kan je niet om de Skinny Fit heen. Ook deze winter nog steeds favoriet bij zowel jongens als meisjes. Ideale broeken omdat hierop elk shirt een echt statement is. Je kan met een Skinny jeans zo heerlijk mix and matchen.
_catalog-magazine-levis-iconic-jeans-510-1-45241316_z_eng-GB

Maar Must-have in de kledingkast als ‘Little Black Dress’ onder de jeans is toch wel de Regular Tapered. De jeans zoals we hem al decennia lang kennen. Heerlijk los op de heupen, normale rechte pijp en de herkenbare Levi’s zakken. Gotta love ‘em.

 

_catalog-magazine-levis-iconic-jeans-508-intro-45241310_z_eng-GB

Levi’s | prijzen vanaf €50,- | verkrijgbaar via Melijoe

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: