Lifefactory | glazen flesjes met siliconen houder

Een bezoekje aan de onthaastplek Klieder in Delft brengt ons weer een tas vol leuke informatie en een hoofd vol ideeën  Zo genoot de kleine man tijdens dit bezoekje van limonade dat hij kreeg in een glazen fles met leuk ontworpen siliconen houder van Lifefactory.

De flesjes van Lifefactory zijn BPA vrij en gemaakt van glas dat zowel kokend water als vrieskou kan weerstaan. Zelfs het afwisselen van deze hoge temperatuurverschillen zal voor de Lifefactory flessen geen probleem zijn.

Natuurlijk is het vashouden van een ijskoude of hete fles geen pretje voor kleine handjes. Daarom zijn de Lifefactory flessen voorzien van een siliconen houder met grafisch patroon. Dit patroon van repeterende gaatjes zorgt ervoor dat de fles heel veel grip heeft. Daarbij beschermt de siliconenhouder tegen het breken van de glazen fles.

Lifefactory fles

Naast verschillende maten speentjes (vanaf 0 mnd) is e rook een drinkbekerdop voor als je kindje moet leren drinken zonder speentje. Voor de laatste fase – het zelfstandig drinken – kun je een leuke fel gekleurde dop op je fles draaien.

En dat is meteen ook zo leuk aan de Lifefactory flessen; ze zijn stuk voor stuk voorzien van een opvallend vrolijk kleurtje.
Welke kleur kies jij?

Lifefactory | 120 ml of 250 ml flessen | prijzen beginnen vanaf €12,99 voor een 120 ml fles | o.a. verkrijgbaar bij Kleine Sam | Kijk voor meer informatie op Lifefactory 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: