Lil’ Ocean Explorers de Krab by Little Tikes

Wat waggelt daar vrolijk zingend door de kamer? Het is rood, het heeft happende scharen, schattige ogen een een vrolijk mondje … dat moet wel de Krab zijn uit de Lil’ Ocean Explorers serie van Little Tikes. Een vriendje dat je zeker aan het lachen maakt.

Hard gelach in de woonkamer. Nieuwsgierig loop ik naar binnen om te kijken wat er zo vreselijk grappig is. Mijn drie-jarige zoon ligt op de grond en voor hem rent een vuurrode krab nerveus heen en weer terwijl het een vrolijk deuntje neuriet, zijn scharen gaan open en dicht naar rechts en links rennend. Simon vindt het hilarisch. “Wat een grappig diertje mam”.

littletikes-krab-love4kidz-4littletikes-krab-love4kidz-2

Natuurlijk is zoonlief te groot voor dit gezellige krabje. Hij zal er niet achter aan kruipen om z’n motoriek te stimuleren, want hij kan al lopen. Maar hoe leuk is dit diertje voor elk kindje dat nog op de grond ligt en moet leren kruipen. Het krabje zal het kindje zeker stimuleren om achter hem aan te gaan. Niet alleen omdat hij continu heen en weer rent, maar ook omdat hij verschillende geluidjes maakt. Hierdoor wordt Krab een interessant diertje dat je vast wilt pakken. Maar lukt dat ook?

littletikes-krab-love4kidz-1littletikes-krab-love4kidz-6

Nieuwsgierig naar de andere Lil’ Ocean Explorers? Lees onze bevinden over de Zeehond en de Schildpad

Lil’ Ocean Explorers – Pak de Krab | 6 maand – 3 jaar | €19,99 | Little Tikes | verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: