Lil’ Ocean Explorers de Zeehond by Little Tikes

Een Zeehond waarmee je kan basketballen? Little Tikes heeft er eentje in haar Lil’ Ocean Explorers serie. Deze vrolijk gekleurde zeehond kan niet alleen een balletje vangen, maar ook jongleren en een lekker deuntje neuriën. Ideaal om de fijne motoriek van je kleintje te stimuleren.

Onder een enthousiast “Oew, Oew, Oew” staat de Little Tikes Zeehond enthousiast met zijn vinnen te klapperen. Hij heeft er zin in. Samen spelen door een balletje te vangen en te laten rollen. Zoonlief wordt helemaal vrolijk van het Zeehondje en pakt de drie gekleurde ballen. Nu is het de bedoeling om de ballen in door de ring in de mond van de Zeehond te werpen. Nog niet zo’n makkelijk klusje voor een drie-jarige waarvan de fijne motoriek nog niet helemaal in ontwikkelt.

Zeehond-littletikes-love4kidz-2zeehond-littletikes-love4kidz-7

Juist doordat het geen makkelijk klusje is, is het voor mijn kleinste een uitdagend speeltje. De leeftijd van 6 tot 36 maanden is dan ook goed gesteld door Little Tikes. Kleine kindjes kunnen kruipend naar de Zeehond gaan en de ballen in de ring leggen, grotere kinderen kunnen het vanaf een afstandje proberen te raken. Valt de bal door de ring, dan komt hij in de vinnen van de Zeehond terecht. Uit vrolijkheid begint hij dan met zijn vinnen te klapperen. Hierdoor valt de bal naar beneden en rolt via een van zijn voetjes naar of links of rechts. Hilariteit alom! Zoonlief duikt als een vis in het water de ballen achterna. Als de vinnen zich sluiten, begint het spelletje opnieuw.

Zeehond-littletikes-love4kidz-5 Zeehond-littletikes-love4kidz-4   zeehond-littletikes-love4kidz-6

Wil je de fijne motoriek echt een boost geven, probeer dan eens een balletje op de neus van de Zeehond te laten balanceren. Dat is zelfs voor een volwassene nog best een goede uitdaging.

De Zeehond hoort ook tot de Lil’ Ocean Explorers serie van Little Tikes. Een vrolijk gekleurde serie vol zeedieren die je kindje vanaf het vroege begin stimuleren om de grove en fijne motoriek te stimuleren. Lerend spelen is een belangrijk onderdeel bij Little Tikes. Zo kun je alle verschillende ontwerpen prima gebruiken van 6 maanden tot 3 jaar. Omdat Little Tikes voor elke fase van je kindje een leer-element heeft toegevoegd aan haar speelgoed. Wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben, dan begin je er vroeg mee!

zeehond-littletikes-love4kidz-8 Zeehond-littletikes-love4kidz-3

Lil’ Ocean Explorers Basketballen en Jongleren met de Zeehond | 6 maand – 3 jaar | €19,99 | Little Tikes | verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Lil’ Ocean Explorers de Zeehond by Little Tikes"

  1. Love4kidz | Lil' Ocean Explorers de Krab by Little Tikes | Love4kidz says:

    […] naar de andere Lil’ Ocean Explorers? Lees onze bevinden over de Zeehond en de […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: