Lilleba | pyjama’s voor de gevoelige huid

Pyjama’s voor de gevoelige huid? Dat klinkt heel vaag. Maar het is wel waar. Lilleba maakt nachtkleding voor jong en oud, zowel milieu- als huidvriendelijk. Gemaakt van bamboe waardoor deze pyjama’s heerlijk zacht zijn in het dragen. Comfortabel, functioneel en simpel.

Lilleba uit Noorwegen weet wat belangrijk is, een relaxte nachtrust, een gezonde nachtrust. Daarom komen ze met een collectie nachtkleding en ondergoed die niet alleen heerlijk draagbaar is, maar ook nog eens goed voor de gevoelige huid. Daarnaast is de collectie voorzien van geweldige prints en designs. Simpel en sereen, heel Scandinavisch: hip dus!

Lilleba, dermatologisch, huidvriendelijk, pyjama, nachtkleding

Onze favoriet is de jongens pyjama met de ‘Forest’ print in grijs en wit. Stoer en cool. Über cute is het pyjama pakje met de ‘Dennenappels’ print. Hierin kun je niet alleen heerlijk slapen, maar het is ook geschikt als een lekker loungepak voor een relaxte zondagmorgen.

Lilleba, dermatologisch, huidvriendelijk, pyjama, nachtkleding

Lilleba | maten lopen van 3 maanden tot xl voor heren | prijzen variëren van €40,- voor een pyjama pakje tot €65,- voor een tiener pyjama | oa verkrijgbaar via Mayamin

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: