Lilliputiens | on the move

De nieuwste collectie van Lilliputiens heet On the Move. Deze collectie staat in het teken van reizen. Of je nu naar school gaat, op vakantie of een weekendje gaat logeren, Lilliputiens vindt dat je dat in stijl moet doen: met Simon de Rugzak of Jef de Schooltas bijvoorbeeld.

Walter, Simon en Jef, de karakters die bij Lilliputiens fans niet onbekend zijn, spelen in de On the Move collectie een grote rol. Jeff heeft zijn handtekening onder andere op een heuse bowlingtas gezet. Een echte tas zoals die van grote mensen, maar dan beter. Een tas vol vakjes, zakjes en openingen. En met – heel slim – een verborgen handvast om er  een trolley van te maken.

Lilliputiens on the move collectie schooltassen

Simon is onder andere verkrijgbaar als mooie rugzak en etui. Zo kun je met je grote vriend de egel naar school en weet je zeker dat je niets meer kwijt raakt. En Walter? Walter is er ook als kekke sporttas, want Draken moeten natuurlijk fit zijn. Ideaal dus om met deze stoere draak te gaan zwemmen of gymen. Maar je kan hem ook prima meenemen als tas voor een weekendje naar opa en oma hoor.

Lilliputiens | On the Move | prijzen variëren van €16,50 voor het etui tot €45,- voor de Bowlingtas | Lilliputiens 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: