Little Blond by Blond-Amsterdam

Er is een kleintje geboren genaamd Little Blond. Een kleintje voor het servies en accessoire merk Blond-Amsterdam. Little Blond is ontworpen voor de allerkleinsten onder ons. Mutsjes, beddengoed, accessoires, badtextiel en een toilet- en reistas. Nu is er Blond voor iedereen!

Blond-Amsterdam lanceert dit voorjaar haar nieuwste concept Little BlondLittle Blond is een serie voor kindjes van 0 tot 3 jaar en kenmerkt zich – zoals Blond zelf zegt – door vrolijke prints en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende dessins kun je kiezen uit vrolijke mutsjes, slofjes, pyjamaatjes, romers, bed- en badtextiel en kinderkamer accessoires.  Alle items hebben het duidelijke Blond signatuur meegekregen: vrolijk gekleurde illustraties met heel veel lachende gezichtjes. De drie collecties heten: Pink Elephant, Let’s go to the circus en Lovely fairytale.

Little Blond by Blond-Amsterdam

Onze favoriet is de Lovely fairytale. Vrolijke kabouters op rode paddestoelen zijn zowel voor kleine jongens als meisjes adorable om te zien. Pink Elephant, met haar grijze olifanten op een roze ondergrond is er voor de zoete meisjes. En Let’s go to the circus is het stoere broertje. Een stof vol circustenten, stoere leeuwen, herten en een varken verkleed als circusdirecteur.

Nog even wachten | De collectie van Little Blond is vanaf het voorjaar 2013 verkrijgbaar bij Blond-Amsterdam. Prijzen variëren van €5,95 tot €49,95. Kijk voor meer informatie op Blond-Amsterdam

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: