Little Label – Heerlijke dromerige pyjama’s

Het wordt weer kouder en dus komen de pyjama’s langzaam aan weer uit de kast. Little Label heeft er een paar heel fijne in haar collectie. Pyjama’s waar we verliefd op worden. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze heerlijk zacht zijn.

De collectie pyjama’s van Little Label bestaat uit heel veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er effen pyjama’s, pyjama’s met hippe print, pyjama-pakjes, pyjama-jurkjes, maar ook een een paar ubercoole pyjama broeken met kekke ruit.

Little Label pyjama, kinderkleding, nachtkleding

Wij zijn verliefd op de geruite pyjama broek. Deze broek gemaakt van heerlijk zacht flanel doet je verlangen naar die koude winteravonden als je gezellig met z’n allen nog even op de bank zit terwijl het buiten donker is. In deze pyjamabroek zie je kleine kanjer al onder kerstboom zitten – en dat in september.

Omdat de broek er in heel veel verschillende kleurcombinaties is, is hij lekker unisex. Hip te combineren met een effen shirt van lekker zittende jersey.

Little Label | pyjama | prijzen vanaf €19,95 | maat 50 t/m 140

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: