Little Label nieuwe items!

Aan de collectie van Little Label worden dit jaar een paar mooie eye-catchers toegevoegd. Zo vind je in de baby-collectie nu rokjes van sweatstof, broekjes met smalle pijp, stoere vestjes met knoopjes en heel draagbare jurkjes. Voor de kids tot 8 jaar heeft Little Label de vesten met knoopjes ook toegevoegd aan haar collectie!

De collectie van Little Label bestaan uit pure en comfortabele materialen in basiskleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De collectie bestaat uit draagbare en kleurrijke babybasics zoals rompertjes, shirts, vestjes en pyjamaatjes. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met het vaak aan- en uit kleden en het draagcomfort.

littlelabel

Trendy kleuren
De kleuren van Little Label zijn hip, tijdloos en fris. Zo heb je de trendy kleuren Denim Blue en Pretty Petrol. De sportieve kleuren grijs mêlee en Groovy Grey, en daarnaast roze en het lichtblauw voor de allerkleinsten. Door de collectie effen te houden kun je eindeloos combineren: van schattig meisjesachtig naar stoere meid of van trendy jongen naar sportieve vent.

De Little Label collectie is er voor ‘baby’s’ en voor ‘boys and girls’. De collectie wordtregelmatig aangevuld met modellen in trendy kleuren. Deze zomer zijn er singlets, rompertjes zonder mouwen en zomerpyjama’s te verkrijgen in de kleur paars! Bijzonder aan de collectie van Little Label is dat populaire modellen en kleuren alle collecties doorlopen: zomer of winter.

Shoppen bij Little Label kan 24 uur per dag, zeven dagen per week, online. Binnen een paar werkdagen ontvang je Little Label per post bij je thuis. Kijk voor meer informatie op www.littlelabel.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: