Little Miss Juliette | een zusje voor Beebielove

Sinds deze zomer heeft Beebielove ere en zusje bij. Of eigenlijk een grote zus: Little Miss Juliette. Een fashionmerk voor hippe jonge dames van 4 tot 10 jaar. Een stoer merk met heel veel vrolijke ontwerpen.

Little Miss Juliette is geboren nadat haar zusje Beebielove na 5 jaar een kleuter is geworden. Maar wat dragen deze kleuter meisjes? Geen Beebielove. Maar eenmaal verliefd op dit merk wil je niet meer anders. Een grote zus was daarom het perfecte antwoord. Een stoer en hip meisjesmerk voor al die 4 tot 10 jarigen die onbevangen en fantasierijk naar de wereld om zich heen kijken, waarin ze graag een dametje willen zijn.

LittleMissJuliette

De zomerlijn van Little Miss Juliette bestaat uit kleurrijke broeken, shirts, longsleeves, vestjes, jurkjes, rokjes, leggings en bijpassende kniesokken. Door de kleuren roze, blauw en wit als basis te gebruiken, kun je binnen de collectie eindeloos combineren. Heerlijke stoffen, soepel vallende silhouetten en prachtige details zorgen ervoor dat je meisje heerlijk kan tutten, maar ook stoer een boom in kan klimmen.

Little Miss Juliette | 98 t/m 152 | prijzen variëren van 27,95 voor een shirt tot €69,95 voor een jack | Kijk voor meer informatie op Little miss Juliette 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: