Little reporter | Kleine Fabriek

Onze Little reporter Simon heeft tijdens de Kleine Fabriek zijn eigen favoriete items bij elkaar gespot voor de winter van 2014. Nieuwsgierig hoe de mode eruit ziet als je slechts 2 turven hoog bent? … …

‘Handmade’ is de trend van dit jaar. Niet alleen handwerk en DIY projecten zijn hot. Ook ontwerpen die met de hand te lijken beschilderd of items die voorzien zijn van een handgeschreven tekst doen het goed. Onze Little Reporter kon dan ook niet om de geweldige handmade items van Suussies heen. Helemaal verliefd is hij op ‘Lange Leo’… zijn ‘Lange Leo’.

Kleine Fabriek, Suussies, wintercollectie Kleine Fabriek, Suussies, wintercollectie

De stand van Oneted Girls sprak gelijk tot de verbeelding. De enorme neushoorn die hoog boven de collecties hing, was een ware eyecatcher. Toch ging Simon snel zijn eigen gang en zocht zijn favourite pick … Naast de vele dieren (foto)prints mogen ook de dieren illustraties niet ontbreken komende winter. Dat wordt brullen met deze tijger op je borst.

Kleine Fabriek, Suussies, wintercollectie Kleine Fabriek, oneted, wintercollectie

Snel verder, want de beurs is enorm – zeker als je maar 86 cm hoog bent. Na de stoere items van Oneted Girls, stapt onze Little reporter net zo gemakkelijk naar de luxe meidencollectie van Jacky Luxury. De bontjassen en furry items blijken een behoorlijke aantrekking te hebben op de kleine man. Gelukkig maar dat we deze items ook volgende winter heel veel gaan zien in ons straatbeeld.

Kleine Fabriek, jacky luxury, wintercollectieKleine Fabriek, jacky luxury, wintercollectie

Ook een goede jeans en stoer jack mogen natuurlijk in je wintercollectie van 2014 niet ontbreken. Stoere jacks met leren details zijn wel heel gaaf. Gecombineerd met het stoere legergroen en de knitted vesten en truien wordt het zeker bij Tumble ‘n Dry een stoere winter.

Kleine Fabriek, tumble n dry, wintercollectie

Bij Nickleson werd Simon even van z’n zoektocht gebracht door een grote snoeppot. Maar gelukkig kwamen we op weg naar dit lekkers nog wel de heerlijke warme winterjassen tegen in alle kleuren van de regenboog. Ook deze fluffy jacks zijn hier en daar voorzien van een hip bontrandje.

Kleine Fabriek, nickleson, wintercollectie

De stand van Likestationery.com heeft een geweldige aantrekkingskracht door de pompoms die als bloemen uit de grond lijken te groeien. Volgens de kleine man een prachtig effect als je er heel snel langs rent … … of ze van heeeeel dichtbij bekijkt.

Kleine Fabriek, like stationery, wintercollectie Kleine Fabriek, like stationery, wintercollectie

Na een wel verdiende lunch in de Pressroom wandelen we langs de mooiste stand van de Kleine Fabriek. Wat een plaatje hebben ze van de stand van Oilily gemaakt. De bekende Oilily kleuren zorgen voor een warme winter. Hier geen army prints en bont. Oilily zegt het met bloemen en vrolijke gekleurde ontwerpen. Zie je de drakenshawl links op de foto? Hoe leuk is die?

Kleine Fabriek, press, oilily, wintercollectieKleine Fabriek, press, oilily, wintercollectie

Op de tweede plaats van mooiste stand komt toch wel de stand van Tommy Hilfiger. Een complete zeilboot zorgt voor een prachtig plaatje. De collectie heeft het Amerikaanse College thema. De college-jassen, de rood-blauw gestreepte stropdassen en de insignes zorgen dat wij niet vergeten dat Hilfiger All-American is.

Kleine Fabriek, press, hilfiger, wintercollectie

Met een felgroene ballon van Smafolk op zak, racen we door naar de volgende stand die onze aandacht heeft getrokken: Z8. Hier is het nog vollop zomer. Kekke shortjes, vlinder rokjes en felgekleurde leggings en heel veel anker prints en details zorgen voor een echt ‘Sailor’ thema. Onze Little Reporter is vooral gevangen door de Z8 ballonen: ‘WOW’ wat zijn die groot.

Kleine Fabriek, press, smafolk, z8, wintercollectie Kleine Fabriek, press, smafolk, z8, wintercollectie

Tijdens onze zoektocht naar de leukste finds komen we Esther van Urbanmoms tegen. Gezellig. Maar we hebben het druk, dus snel door naar Unkk. Hier schoppen ze met hun felgekleurde collectie heilige huisjes om. Heerlijk. De abstracte prints en het kleurgebruik maken je opslag vrolijk. Even de ballon laten zien en in de stand genieten van een heerlijk mandarijntje. Daar willen we Unkk natuurlijk heel erg voor bedanken.

Kleine Fabriek, urban moms, unkk, wintercollectieKleine Fabriek, urban moms, unkk, wintercollectie

Gegrepen door de stand van Bonnie Doon waar alle benen in de lucht lijken te zweven valt ons vooral de panty met de uilenprint op.

Kleine Fabriek, bonnie doon, wintercollectie

Nog even een laatste pitstop bij de Bookstore waar we het niet konden laten om een paar geweldige lees en kijkboeken mee te nemen en dan is het op naar huis om met een voldaan gevoel een klein mannetje in z’n bedje te leggen.

Kleine-fabriek-bookstore-wintercollectie

Little report werd mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste nieuwsgierigheid van Simon.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: