Livly | wintercollectie met stijl

Kinderkledingmerk Livly zet Zweden op de kaart wat betreft gelegenheidskleding. Dandy blouses voor kekke boys en chique feestjurkjes voor nette dametjes. Laat de feestdagen maar komen deze winter zitten we goed met de ontwerpen van Livly.

De wintercollectie van Zweedse Livly is er eentje met klasse. Heerlijke gelegenheidskleding om samen met je kindje goed voor de dag te komen tijdens de feestdagen. Maar ook super leuk om dressed up naar school te gaan. Want door de eenvoud van de designs zijn de ontwerpen niet ingewikkeld en moeilijk. Kindjes houden hun beweegbaarheid en speelsheid, alleen doen ze het in de preppy jurkjes, mantels, pantalons en blouses die Livly voor ze heeft bedacht.

Livly wintercollectie

De feestdagen krijgen een feestelijk randje met de schattige feestjurkjes van Livly. Wij zijn helemaal verliefd op het schattige rode jurkje met rond kraagje en pofmouwtjes.

Livly is verkrijgbaar vanaf maat 0 tot 8 jaar. Het schattige Paige jurkje kost €69,81. Kijk voor meer informatie op Nelly.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: