Lodger Bunker | American Fifties Style

Lodger introduceert voor deze winter de nieuwe kleuren voor de Bunkers. Helemaal in ‘American Fifties’ stijl. Daarnaast is er een reflecterende piping rondom het voetendeel gemaakt om de zichtbaarheid in het donker te vergroten.

De Bunker is een warme voetenzak die je kindje heerlijk warm houdt tijdens de natte herfst- en koude winterdagen. De Bunker is er dit najaar in heel leuke ‘American Fifties’ kleuren als ‘Dawn’ (roze), ‘Stone’ (blauw), ‘Greige’ (grijs) en ‘Antracite’ (donkergrijs). Alle voetenzakken zijn voorzien van het luxe dessin van ingedrukte sterren.

Lodger Bunker American Fifties StyleLodger Bunker American Fifties Style

Om de zichtbaarheid in het donker te verbeteren is er rondom het voetendeel van de Bunker een reflecterende piping gemaakt die oplicht in het donker.

Nieuw deze winter is de Warmer. Een handige handenwarmer voor aan de kinderwagen of buggy.  Nu heb je tijdens het wandelen met je kleintje geen last meer van koude handen. Bijpassend bij de voetenzakken kun je de Warmers in de kleuren uit de ‘American Fifties’serie krijgen.

Lodger Bunker American Fifties StyleLodger Bunker American Fifties Style

Kijk voor meer informatie op Lodger

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: