Lodger Shelter 2.0 free Mesh | Een stoere draagzak

Lodger kennen we vooral van de Wrapper, de Bunker en de Shelter. Nu hebben ze daar de Shelter 2.0 free Mesh aan toegevoegd. Een draagzak die zorgt voor optimaal gebruiksgemak en veiligheid. Kindjes van 0 tot 18 maand (12 kilo) draag je met gemak met deze carrier. 

Kleine Luc van 6 maanden was de gelukkige winnaar om de Lodger Shelter 2.0 free Mesh te testen. Heerlijk dicht tegen zijn papa of mama aan. Door een aantal slimme functionaliteiten is de Shelter een echt ‘toevluchtsoord’ voor je kleintje. Zo heeft het een verstelbare capuchon gemaakt van mesh materiaal, een verstelbare buikband die de baby de eerste weken ondersteunt en de mogelijkheid om de Shelter op meerdere manieren te dragen: zowel als baby als heupdrager. De eerste maanden kan hij zelfs gebruikt worden als wikkeldeken in een autostoeltje. Multifunctioneel dus! Het verbaasde ons dan ook niet dat Luc en zijn mama helemaal blij werden van de Shelter 2.0. Met liefde hebben ze hem een tijdlang getest en kwamen ze tot de volgende enthousiaste conclusie.

Lodger, draagzak, shelter free mesh 2.0

“Heerlijk warm tegen papa of mama aanliggen en deinend rondgedragen worden … welke baby wil dat niet?! Luc vindt het geweldig om lekker weg te kruipen in de Shelter 2.0. En als papa en mama heb je met deze draagzak van Lodger zo je handen vrij. Voor ons is de vernieuwde Shelter de ideale vervanger voor een kinderwagen. Want sinds we van onze grote auto afscheid moesten nemen, en de kinderwagen niet meer zo handig achterin onze Nissan Micra past, is de Shelter ons ‘vervoermiddel’ voor Luc. Hij vindt deze oplossing ideaal en valt meestal ontspannen in slaap tijdens het wandelen! Helemaal blij werd ik van de mogelijkheid om Luc in zijn Shelter in het autostoeltje te plaatsen. Deze wikkeldeken mogelijkheid is een ontzettende uitkomst. Twee oplossingen in 1. Zo heeft ons kleine mannetje het nooit meer koud omdat je hem uit z’n warme omgeving moet halen.”

Lodger, draagzak, shelter free mesh 2.0

“Ook in het openbaar vervoer is de Lodger heel handig. Luc ligt dicht tegen ons aan, beschermd van de rest van de wereld. De Shelter draagzak zorgt ervoor dat hij geen last heeft van de kou of wind, veilig ingebakerd ligt.” Daarnaast is de Shelter gemakkelijk en goed verstelbaar. Zo zorgt de verstelbare buikband ervoor dat heel kleine baby’tjes niet naar beneden zakken tijdens het dragen. Ook de pasvorm is aan je kindje aan te passen door aan de koorden te trekken. De gesp aan de draagband zorgt er tevens voor dat je tijdens het dragen de Shelter in hoogte kan verstellen. Ideaal voor als je afwisselt met dragen.

Lodger, draagzak, shelter free mesh 2.0

Shelter 2.0 | €99,90 | verkrijgbaar in drie kleuren: creme met blauwe capuchon, grijs met rode capuchon en lichtgrijs met gele capuchon | Kijk voor meer informatie op Lodger

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: