Lodger Wrapper Motion Cotton | inwikkeldeken met een extraatje

 Dat onze kleine bink groot aan het worden is, daar bestaat geen twijfel over. Het moment dat hij van Lodger dan ook de Wrapper Motion Cotton mag testen, twijfel ik even: past dat nog wel? Maar we gaan de uitdaging aan, Simon en ik. En? Helemaal geweldig!

Lodger heeft met haar Wrapper Motion de ideale inwikkeldoek ontworpen. Een deken dat je gemakkelijk met klittenband vastzet waarna er een bakerdoek ontstaat. Motion hebben ze er echter niet voor niets achter gezet, want deze Wrapper is bedoeld voor ‘onderweg’. Door de speciale inkeping aan de onderzijde en de verschillende klittenband-stukjes ontstaat in een hand om draai een ‘broekje’ waardoor de Wrapper ideaal is om in een autostoeltje of buggy te gebruiken. Door de pijpjes kun je je kindje eenvoudig bevestigen met de driepuntsgordel, zonder moeilijk gefriemel en gedoe.

Lodger Wrapper Motion Cotton Lodger Wrapper Motion Cotton

Maar de grootste vraag is: werkt het ook?

Simon heeft het geluk dat hij als testpersoon de mooie Lodger Wrapper Motion Cotton in de kleur Evening (bruin met lavendelblauw gestippelde binnenkant) mag proberen. De kleuren, het dessin, mama vindt de Wrapper nu al geweldig. Maar eerlijk is eerlijk het gaat ook om de mening van zoonlief. Liggend in het midden van de Wrapper gaan we aan de slag met het bevestigen van de klittenbandjes. Aangezien bink al 78 cm lang is en zich een hele grote jongen voelt, is het inwikkelen als een bakerdoek voor hem geen optie meer. Maar de broekspijpen laat hij zich gemakkelijk ‘aan meten’. De rest van de Lodger Wrapper gaat via de rug naar het hoofd. Op de bovenzijde van de Wrapper Motion zit een ‘verborgen’ touwtje wat je gemakkelijk aan kunt trekken waarna de bovenzijde zich rimpelt langs het bolletje van het kind. Hierdoor ontstaat een capuchon. Ideaal om wind en kou weg te houden.

Lodger Wrapper Motion Cotton

In de buggy naar het consultatiebureau zit hij heerlijk parmantig in zijn Wrapper Motion. De handen heeft hij redelijk snel vrij om te spelen, maar het feit dat er een zachte doek achter z’n hoofd zit, lijkt hij heerlijk te vinden. Er wordt geen enkele keer aan de Wrapper gepeuterd, getrokken of gefriemeld. Die test is geslaagd.

Lodger Wrapper Motion Cotton

Mijn grootste verbazing komt uiteindelijk op het Consultatiebureau zelf. Hier bleek de grote man, toch nog wel een heel klein jongetje. Tijdens het uitkleden ging meneer heerlijk rustig op z’n Wrapper liggen en liet zich – ongeloofelijk – lekker inwikkelen. De beentjes kwamen als vanzelf omhoog en hij ontspande zich helemaal. Duimpje en knuffel erbij en daar lag mijn bink.

Lodger Wrapper Motion CottonLodger Wrapper Motion Cotton

De Wrapper Motion is niet alleen een ideale inwikkeldeken voor de allerkleinsten, maar kan door zijn slimme ontwerp met de pijpjes tot zeker 1 jaar gebruikt worden. Daarnaast is het ook nog eens een heerlijk zacht speelkleed.

Wrapper Motion Cotton | verkrijgbaar in 3 kleuren | prijs €59,90 | verkrijgbaar bij o.a. Prenatal | kijk voor meer informatie op Lodger 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: