Lolaloo | wiegt je kinderwagen

“Schudt de kinderwagen nu vanzelf? Wat super!” en “Zoiets hadden wij moeten hebben voor onze dochter, die maar moeilijk in slaap viel.” Dit zijn enkele van de vele enthousiaste opmerkingen die wij van ouders kregen tijdens het testen van de Lolaloo. Deze automatische kinderwagen ‘wieger’ is een echte musthave in je baby uitzet!

Het zoeken naar een testgezin voor de hypermoderne en redelijk onbekende Lolaloo bleek geen probleem. Natascha en zoon Luc (4 maanden) wilden deze automatische kinderwagen ‘wieger’ graag uitproberen. De Lolaloo maakt het mogelijk om je kindje in slaap te wiegen terwijl je even je handen vrij hebt. Hoe bevalt zo’n ultra moderne ‘rocker’ in een gezin met vier kids? “Ook al is Luc een zeer makkelijke baby, toch zijn er momenten dat we erg dankbaar waren dat we de Lolaloo bij ons hadden. Ergens rustig een kop koffie samen drinken of op een bankje zitten in het park of bij de speeltuin, zodat je met de andere kinderen iets kunt doen. Dat zijn de momenten waarop natuurlijk je baby wakker wordt, omdat de kinderwagen niet meer deint. De Lolaloo neemt deze beweging over. Was je vroeger heen en weer aan het wiegen met de wagen, nu heb je 2 handen vrij.”.

Lolaloo, kinderwagen, rocker, wiegen

De prijs van de Lolaloo (€129,- red.) is niet goedkoop en staat mede door zijn onbekendheid niet op elke nieuwbakken ouders ‘wensenlijst’. Natascha: “Ik geef toe, de Lolaloo is bet duur. Maar wat heb je ervoor over als jouw kindje niet slaapt en jou niet alleen ’s nachts, maar ook overdag continu bezig houdt omdat hij of zij niet in slaap valt – behalve dan door te wiegen?”. De Lolaloo is namelijk niet alleen voor de kinderwagen geschikt, maar met speciale pootjes ook geschikt voor het wiegje en de ledikant. Hierdoor heb je de wiegende beweging ook in huis, zonder dat je je kindje de hele dag in een draagzak bij je moet dragen. “Ik zie mijn moeder nog voor me met het ledikant wiegen, omdat mijn tweede kind absoluut niet wilde slapen. Zodra ze stopte met wiegen werd hij weer wakker. Wat een oplossing was de Lolaloo toen geweest”, aldus Natascha.

Lolaloo, kinderwagen, rocker, wiegen

Doordat je de Lolaloo in verschillende snelheden kunt zetten, zit er altijd wel een snelheid bij waar jouw kindje heerlijk bij kan slapen en rustig van wordt.

Natascha: “Hadden we het vroeger over luiers, flessen en speentjes als we ergens heen gingen. Nu vragen we ons standaard af: ‘Hebben we de Lolaloo bij ons?!’ Na 4 kinderen weet je als ouder wel wat een musthave is in je baby uitzet. En de Lolaloo is zeker een musthave!

Lolaloo, kinderwagen, rocker, wiegen

Lolaloo | oplaadbare batterij + accu | 129,- 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Lolaloo | wiegt je kinderwagen"

 1. Gerjan says:

  O, ik lees het nu in het artikel en ook op de site van lolaloo:
  One BRIO Bed Rocker is screwed onto each of the four bedposts. The BRIO Bed Rockers create a flexible crib which can then be rocked from side to side. If the bed is built so that the lolaloo can be attached using its Velcro fastenings to the top or bottom end of the bed – which is the case with most cribs – the lolaloo can then rock the crib as if by hand.
  Gerjan onlangs geplaatst…Online videos over non-dualiteitMy Profile

 2. Gerjan says:

  Zou dit ook goed werken bij een ledikant? Of kan het alleen bij een kinderwagen?
  Gerjan onlangs geplaatst…Online videos over non-dualiteitMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: