Loopz | armbandjes voor kids

Kleine meisjes (en ook jongetjes) dragen graag sieraden. Gekleurde kraaltjes, bedeltjes, zelfs chunks en clicks het is allemaal verkrijgbaar. Maar stoer is het bijna nooit. Dat vond Marise Nijland ook en ze ontwikkelde haar eigen leren armband: Loopz. Handgemaakt van leren lussen met een bijzondere knoop als sluiting.

Loopz kinderarmband

De Loopz armband is een uniek concept waarbij diverse leren lussen aan elkaar zitten en verbonden worden door een knoop. Doordat de armband handgemaakt is, kun je je eigen voorkeur aangeven zodat je een eindeloze mogelijkheid van vorm, kleur en stijl krijgt. Helemaal je eigen stoere, unieke armband. Super leuk voor volwassenen, maar ook geweldig voor kinderen. Want met de Loopz armband voorkom je dat er gevaarlijke kraaltjes losschieten, het armbandje afknelt of irriteert. De leren lusjes zijn plat en zonder draad aan elkaar bevestigd. Ook voor kleine kindjes dus geschikt om te dragen. Door het kiezen van de persoonlijke sluiting (knoop) kun je helemaal inspelen op de wensen van je kind.

Helemaal leuk is dat de armbanden eigenlijk unisex zijn. Zowel voor dames als heren, dus ook voor zowel meisjes als jongens. Hoe leuk om een hippe outfit helemaal af te maken met een stoere leren armband net als papa?

Loopz kinderarmband

Loopz | voor jongens en meisjes | prijzen variëren van €12,- t/m €15,- voor kinderen. Volwassenen betalen vanaf €13,50. | kijk voor meer informatie op Loopz  

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Loopz | armbandjes voor kids"

  1. Sara says:

    Heel erg mooi geschreven! Het onderwerp kindersieraden is een groot onderwerp op internet als je er gericht naar zoekt. Als je interesse hebt…ik heb hier laatst een paar mooie sieraden gezien.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: